Palaanpas vielä taannoisiin valoisan sunnuntaipäivän kuviin. Valo oli kuvaamisen kannalta paras aikoihin, enkä ole näin raikkaita kuvia onnistunut napsaisemaan sen jälkeen. Näissä kuvissa näkyy nyt paremmin tuo ruokatilan ikkunan alle tullut matala taso. Olen saanut siitä aina aika paljon tiedusteluja, joten ajattelin jakaa täällä vähän tietoa siitä.

Taso on koottu espanjalaisen Stuan Sapporo-hyllystöstä. Järjestelmän osat ovat aina 120 cm leveitä ja 35 cm syviä. Osasia voi sitten koota päällekkäin sen korkuisiksi kun halutaan. Meiltä löytyy saman sarjan täyskorkeaa kirjahyllyä telkkarihuoneesta. Tämä hyllystö on kulkenut meillä jo neljässä kodissa, aina sitä on muunneltu kulloistenkin tarpeiden mukaan. Sisustuksen Koodi myy tietysti Stuaa, eli sieltä voit halutessasi tiedustella lisää.

Hyllystöön saa erilaisia liukuovia. Puunsävyisiä, valkoisia, lasisia tai pleksisiä. Meidän valkoiset ovet on leikkautettu levyliikkeessä, sillä valkoinen ovi tuli mallistoon vasta sen jälkeen kun me olisimme niitä tarvinneet. Stuan oma valkoinen ovi on saarniviilua, joka on maalattu valkoiseksi, näin puun syyt vähän kuultavat maalista, ovi on käännettävä, toisella puolella on vaalea saarnen sävy. Hyllyn ilmettä voi niin vaihdella mukavasti.

Valkoista ja harmaata on nyt meidän olkkarissa. Tällainen vähän keskeneräinen tunnelma on välillä virkistävää. Ilmassa on selkeästi odotusta, kohta sisustusta täydennetään joulun kunniaksi somisteilla. Artekin puuvillainen H-tyyny ihastuttaa nyt talvella raikkaudellaan, se freesaa tuhdin villamaton.

Ihana kun nyt on taso johon voin luoda asetelmia. Kuvassa kaikki on vaiheessa, nyt tasolla on jo ihan eri tavaroita. Huomatkaa meidän oliivipuu, hyvin tuo on selvinnyt pimeästä syksystä, vaikka vähän hassulta näyttääkin.

Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun meillä on taso ihan vaan tason vuoksi…

(Iittalan Nappula-kynttilänjalka, valokranssi ja harmaa huopa ovat kuvauslainoja Sokokselta)

1 Comment

  1. Hei, nyt sainkin oivan tilaisuuden kysyä ammattilaiselta, mistä löytyy suhteellisen siro 90 cm leveä tv-taso ja ehdottomasti valkoisena. Olen tällaista ihmettä yrittänyt löytää tuloksetta.
    Kiitoksia mukavasta blogista, Terhi