Aina kun käyn Kokkolassa, tulee käytyä äidin tai siskon kanssa vähän shoppailemassa. Jotenkin pikkukaupungissa on niin mukavaa ja helppoa käydä kaupungilla. Olenkin aina onnistunut löytämään jotain itselleni.
Kylläpä on nykyään myös hyvä valikoima pienemmissäkin kaupungeissa, olisin voinut haalia vaikka mitä kivaa ostoskassiin. Junanvaihtoreissulla vaan ei jaksa kantaa ihan hirmuista tavaramäärää. 

Tämän reissun alelöytö oli untuvaparka. Olen ollut ostamassa uutta untuvatakkia jo pitkän aikaa, mutta pihinä en ole löytänyt mieleistä, joka ei olisi ollut kovin kallis. Sattumalta eräässä alennusrekissä roikkui juuri toiveideni mukainen takki mukavalla hinnalla.

Takki on Modströmin ja nimeltään Gone Parka. Tätä on saatavilla aidolla turkiksella ja keinoturkiksella. Minun parkassani on keinoturkishuppu. Vuori on untuvaa, joten varmasti lämmin. Takki on myös kivan naisellinen tuon vyötärön rypytyksen ansiosta.

Mustan takin olisin halunnut, mutta olen kyllä oikeastaan erittäin tyytyväinen tähän väriin. Jostain syystä onnistun aina löytämään kivoja juttuja beigen ja kaakaon sävyissä.

Takin sävy sopii myös ihan nappiin Anya Hindmarchin laukkuuni ja Gaudetesta saamaani Acnen Canada-huiviin. Vahingossa tosi kiva setti.

Jos nyt jotain näistä vetisistä keleistä, niin minusta tuollaiseen takkiin on ihana yhdistää valkoiset lenkkarit, nyt niitä voi käyttää. Kunhan lumet saapuvat, täytyy miettiä kenkävalintaa tarkemmin.


Iloista pimeää torstaita vaan!

4 Comments

 1. Todella kauniin takin olet löytänyt! Melkein harmittaa, ettei minulla ole Kokkolan suunnalla tuttavia. 🙁
  Pimeydestä huolimatta mukavaa joulukuuta!
  -Minna

 2. Hyvän takin löysit! Parhaat löydöt osuvatkin eteen sattumalta. Piipahdan pariksi päiväksi Tukholmaan , toivottavasti teen itsekin löytöjä.

 3. Anne

  Juu, hihkuin ilosta kun löysin tämän takin. Kokkola on kiva pieni kaupunki, nyt sitä katsoo ihan eri silmin kun silloin nuorena, kun halusi pois sieltä. 🙂

  Mukavaa joulukuuta myös sinulle!

 4. Anne

  Totta, jos etsii täsmälöytöjä, harvoin niitä sattuu sitten oikeasti eteen. Toivottavasti on ihanaa siellä Tukholmassa!