Sain kivan joulupaketin Cutrinilta. Sieltä paljastui hiustuotteita uudesta Chooz-sarjasta ja lisäksi Mariela Sarkiman Cailap-malliston klipsejä sekä klassinen piikkikampa. Näillä sain taas vähän intoa kampaukseen satsaamiseen. 

Ihan totaalisesti ihastuin kätevään suihkutettavaan kuivashampooseen. Tuollaista olen tosiaan kaivannut, sillä pesen hiukset joka toinen päivä ja se toinen päivä on vaikea, koska tukka tuntuu jo liian rasvaiselta. Olen kyllä koklannut monia erilaisia kuivashampoita, mutten ole löytänyt yhtäkään joka olisi sopivan keveä ja helposti levitettävä – kunnes nyt. Tuota suihkitaan lakan tapaan hiusten tyveen ja hiuksista tulee raikkaat ja ilmavat. Auttaahan tälläinen myös kohottamaan littaista hiuslaatua päänahasta. Lämmin suositus tuolle aineelle.

Myös fixing spray on hyvä, pitää sopivasti otsiksen ojennuksessa. Tätä täytyy myös kokeilla kiharapäivänä, silloin annan oman luonnokiharan tulla esille ja siihen tarvitaan nimenomaan jämäkkää kiinnitysainetta.

Chooz-sarjan anti-frizzer poistaa sähköisyyttä, se sopiikin tällaiseen pakkassäähän mainiosti. Lisäksi hiukset saavat kiiltoa.

Oletteko jo löytäneet omat hiustuotesuosikkinne joista ette luovu?

*tuotteet saatu Cutrinilta

Comments are closed.