Ajattelin vinkata teille hyvästä lompakosta. Nimittäin kun kokosin Sokoksen lahjavinkkejä, lainasin kuvia varten Tigerin lompakkoa, ihastuin siihen kovasti. Lompakko sattuu olemaan nyt ihan huipputarjouksessa Sokoksella, normaalihinta on 99 € ja nyt vain 59,95 €. Näitä on kuulemma vain rajoitettu määrä.

Lompakko on aina sellainen joka unohtuu helposti päivittää. Siksipä se onkin mukava saada lahjaksi.

7 Comments

 1. Kiitos vinkistä! Tämä tekisi mieli kyllä ostaa lahjaksi itselleen 🙂 Lompakko tosiaan unohtuu uudistaa, kunnes viimein kolikot putoavat kyydistä…

 2. Anne

  Samma här, mun pitäisi myös ostaa tuo itselleni. Omistan kaksi lompakkoa, joista toinen on supervanha ja toisessa vetskari rikki… 🙂

 3. Hei,
  Kiitos hyvästä vinkistä. Tämä ratkaisi yhden ison joululahjapulman. Kipaisin heti sunnuntaina Helsingin Sokokselle ja mikä pettymys. Heillä ei ollut mitään tietoa tuotteesta tai alennuksesta. Ilmeisesti Sokokset ovat järjestäytyneet alueellisesti ja tämä tarjous on voimassa vain Turussa. Tylsää.
  Toivotaan jatkossa valtakunnallisia kamppiksia.
  Kiitos kuitenkin ihanasta blogista.
  t:piupali

 4. Anne

  Hei kuule, tämän ei pitäisi olla mikään Turun oma tarjous. Sen tiedän että lompakoita on rajoitettu määrä. Kysyitkö Tigerin vaateosastolta, ehkä tuotetta ei ole siellä normaalilla lompakko-osastolla. Yritän selvitellä.

 5. Hei, minä kävin nimenomaan Turun Sokoksessa sunnuntaina heti aukeamisen jälkeen. Kysyin kahdelta myyjältä ja molemmat totesivat Tiger Of Sweden tuotteiden olevan aina ainoastaan omalla TOS:n osastolla, mutta pettymyksekseni edes tuolloin ei osastolla (enää) ollut yhtään lompakkoa.

 6. Olen edellisen kommentin kirjoittaja ja ihanan uuden Tigerin lompakon omistaja. Kävin nimittäin tänään uudelleen Turun Sokoksella ja nyt kyseistä lompakkoa oli joitakin kappaleita Tiger Of Swedenin osastolla. Kiitos Anne vinkistä!

 7. Anne

  Ihana kuulla, että lompakko löytyi 🙂 taisin olla vähän ajoissa vinkin kanssa.