Heippa kaikille pitkästä aikaa. Joulu hurahti ohitse nopeasti. Olen aina hirmuisen kiireinen juuri ennen aattoa, aattona vielä vähän levoton, kun ei tajua että voisi jo pysähtyä. Vasta joulupäivänä alan rentoutua ja tänään olikin jo se oikein reipas päivä. Kunnes taas huomenna menen töihin.

Oli kyllä ihana joulu, vaikka vähän väsynyt olinkin. Syötiin hyvin, availtiin ihania paketteja ja oltiin yhdessä. 

Tänä jouluna ollaan reippailtu ja ulkoiltu paljon. Ihanat ilmat ovat hellineet. Lumesta ja maisemista on tullut nautittua täysillä. Enkä muuten ole ajanut tuolla kelkalla, pakko vaan oli napata kuva sen vieressä.

Tänään ulkoiltiin naapureiden kanssa pihalla. Naapurin pikkutytöt ja meidän koirat on hyviä kavereita. Pulkkailivat kaikki neljä ihan innoissaan. Myös meidän koirat rakastavat huimaa pulkkakyytiä. Istuivat varmaan tunnin pulkan kyydissä ja vedettiin heitä vuorotellen.

Illalla tehtiin sauvakävelylenkki, minä tosin isäntää yli puolet lyhyemmän, en ihan pysy perässä. Nyt vielä iltasaunaan.

Ihanaa viikonloppua, palataan pian!

2 Comments

  1. Joulu meni tosiaan äkkiä, onneksi on vielä lomaa jäljellä. Harmi, ettei sinulla! En ole koskaan pitänyt näin pitkää lomaa (töistä), ja tarpeeseen tuntuu olevan! Leppoisaa viikonloppua!