Vaikka hehkutinkin sitä, miten meillä ollaan joulunajan lomatunnelmissa kotona tuonne loppiaiseen saakka. Halajaa mieli töissä jo uutta ja freesiä. Alennusmyynnissä siivoamme paikkoja ja samalla teemme tilaa uusille jutuille. Osa kevään sisäänostoista on jo aiemmin tehty, mutta pientavaran osalta sisustusliikkeessä eletään aika hetkessä. Nytpä siis pohdimmekin mitä sitä tilattaisiin. On tämä niin kivaa. Vaikka pitääkin olla pää kylmänä, ettei tekisi kovin virhevalintoja. Onneksi ollaan jo opittu vuosien varrella tietämään mistä asiakkaamme voisivat pitää.

Uutta on jo vähän saapunutkin. Nimittäin Muuton hulppeita marmorialustoja tuli valkoisena. Ihanat paksut alustat ovat näyttäviä paitsi keittiöhommissa, myös asetelmien rakentamisessa.

Selailinpa uusia kuvastoja ja etsiskelin kiinnostavia tuotteita. Tanskalaisissa kuvastoissa on aina niin upeat stailaukset, että meinaa hämääntyä ja unohtaa oman linjansa. Onneksi muutaman harkitun vilkaisun jälkeen muistaa pysyä ruodussa. Vaikka jotkut jutut ovatkin superkivoja, eivät ne välttämättä sovi oman liikkeen linjaan.

Samalla sopii kohta alkaa miettiä omassa kodissa kevään tuloa. Mutta siitä sitten loppiaisen jälkeen. Nyt saa valmistautua uuden vuoden juhlintaan. Seuraavaksi vielä tulossa alevinkkejä myöhemmin tänään, joten pysykäähän linjoilla.

3 Comments

  1. Anne

    Joo, aina täytyisi löytää jotain kivaa uutta piristävää. Sisäänostojen suunnittelu on kyllä kivaa, siihen ei kyllästy vaikka niin monta vuotta on erilaista tavaraa pyöritellyt 🙂