Käväisinpä pienellä reissulla Kokkolassa vanhempien luona. Tietysti samalla piipahdin myös siskolla ja mummuakin ennätin käydä tervehtimässä. Oli pieni hemmotteluloma, sillä minua kyllä passattiin kiitettävästi. Ihana välillä taantua velvollisuuksista ja olla äidin ja isin huollettavana.

Äiti kokkaa pastaa. Upea valkoinen keittiö on ihan minun unelmien mukainen, tässä keittiössä valmistuu päivittäin ihania herkkuja. Valkoista vasten kaikki ruoka-aineetkin näyttävät niin freeseiltä.

Ruokahuoneen ikkunalaudalla kukoistavat jo yli vuoden vanhat orkideat. Miten joku saakin ne kukkimaan uudelleen. Seinällä isin teos. Ikkunasta näkyy joulutori komeine joulukuusineen ja ikkunalasi peilaa ruokatilan upean Ingo Maurerin valaisimen.

Valkoisella sohvalla tuli loikoiltua, äidin kirjomiin tyynyihin nojaillen. Siinäpä näkymä heti noustuani. Lampaantalja suojaa sohvaa ja lämmittää mukavasti.

Siskon luona en napsinut kuvia, sillä hänen kotinsa onkin teille varmaan kovin tuttu Valkoisen Harmajan sivuilta.

Ihana pikkuloma!

6 Comments

 1. Vanhempiesi koti on todella kaunis! Onnekseni olen löytänyt äitisi blogin ja instan, nautin niistä päivittäin. Hän antaa myös mahtavia ruokavinkkejä ja entä nuo hänen kädentaitonsa, vau! Eivät ole omenat pudonneet kauaksi puusta:) Kiva postaus!

 2. Todella kaunis koti vanhemmillasi. Minkä nimistä blogia äitisi kirjoittaa? se on varmasti tutustumisen arvoinen.
  Minulla on neljä vuotta vanha orkidea ja kukkia siihen tulee kyllä uusia, mutta mitä äitisi orkideoilleen tekee, jotta kukista tulee noin isot? Tai sitten ne ovat isokukkaisempaa lajia kuin minun.
  Terveisiä äidillesi!
  -Minna

 3. Anne

  Voi kiitos kauniista sanoistasi! Aivan ihana ja äiti varmasti lukee tämän suloisen palautteesi 🙂

 4. Anne

  Kiitos, heillä on kyllä tosi kaunis koti. Tuolla sivupalkissa on myös äidin blogi (Arleenan sanomat). En kyllä ymmärrä miten hän onnistuu saamaan kaikki kasvit kukoistamaan. Terkut on menneet perille, kiitos!