Erilaiset tarjoiluvaunut ovat taas kovin suosittuja. Ovathan ne oikeastaan aika käteviä huonekaluja, sopivat moneen tilaan ja käyttöön. Nappailin Koodista muutamia kuvia tänne, päivänvalolla kun tulee lähinnä oltua töissä, joten hyödynnänpä kuvausvaloa sisustuskuvien muodossa.

Mulla oli aikanaan vähän samantapainen alumiininen kärry kuin tuo, se on sittemmin päätynyt vanhemmilleni. Vaihdettiin päittäin kärryjä, minä sain tilalle nyt meidän keittiössä olevan Metro-vaunun. Näitä kuvassa olevia englantilaisia Kaymetin vaunuja on valmistettu jo vuosikymmenet.

Kuvassa tämän hetken ehdottomia sisustushittejä, kristallilaseja ja Muuton tukeva sitruspuristin. Tuollainen setti on aika kiva tuliainen, varsinkin sellaiselle joka tykkää esim. Mojitosta.


H-kuosinen pellavapyyhe on Artekin. Olen onnistunut keräämään itselleni isot pinot erilaisia pellavapyyhkeitä ja liinoja. Käytän niitä sekä pyyhkeinä, että servietteinä.

Katsokaa mikä harmonisen kaunis värimaailma. Muuton tuotteissa on aika hienostuneet värisävyt (tuoli ja pressopannu). Kyllä hyvään designiin kuuluu muodon lisäksi myös oikeanlaiset värisävyt, ei ole ihan helppoa poimia niitä täydellisen onnistuneita värejä.

4 Comments

  1. Samaa mieltä Muutosta,tykkään kovasti. Ostin täältäkin pientä Muutoa pukinkonttiin. Meillä on 20 v vanha Skannon tarjoilupöytä sivupöytänä. T Merja P.S. Mun Insta on jotenkin rikki! 🙁

  2. Anne

    Muuto on ihan parhaita uusia design-merkkejä, ovat tosi kunnianhimoisia ja tarkkoja tuotteiden suhteen. Skannon tarjoilupöytä kuulostaa hyvältä 🙂
    Toivottavasti sun insta toimii jo, oon ainakin tykkäillyt sun kuvista.