(trenssi Burberry / kasmirneule Arela*saatu / farkut Diesel Skinzee*saatu /
 lenkkarit Adidas / laukku Anya Hindhmarc)
Monessa blogissa on näin uuden vuoden alkajaisiksi muisteltu edellisen vuoden tapahtumia ja asuja. Olin minäkin aikeissa koota teille joitakin viimevuotisia asulemppareita, mutta uppouduin lukemaan omia vanhoja juttujani niin tiiviisti, että asujen poimiminen unohtui. Hassua miten sitä harvoin palaakaan vanhempiin postauksiin. 
Niinpä ajattelinkin valmiiden poimintojen sijaan vinkata teille, että sivupalkin tunnisteista voi kätevästi käydä poimimassa niitä mieluisia aihealueita ja lukea uudelleen vanhempia juttuja. Omat vaatteet-osiosta löytää mm. asupostauksiani. 
Voi miten ikävä tuli esimerkiksi Pariisia, se kun on nyt mielessä kovasti ikävien tapahtumienkin takia. Lämpimiä ajatuksia sinne suunnalle.
Kuvan asun valitsin tähän ihan sen takia, että siinä on omin tyylini hyvin esillä. Beige väri ei ole lempparini, vaikka ajaudun aina sen pariin. Tuo Arelan kasmirneule on niin mieletön, sitä on tullut käytettyä todella paljon ja neule on kestänyt matkassa mitä parhaiten. Kasmirneule on siitä ihana, että sitä saa onneksi käyttää ympäri vuoden.
Jaksatteko kurkata vanhoja juttuja? Uusia asukuvia toivottavasti luvassa taas pian kunhan alan käydä lomamoodin jälkeen kunnolla töissä. On pukeuduttava muuhunkin kun toppa-asuun. Paitsi huomenna lisää toppajuttuja, mutta tyylikkäitä sellaisia.

6 Comments

 1. Huomenta! Pitäis olla jo matkalla päivän rientoihin, mutta kyllä sitä aina yhden kommentin suosikkiblogiini ehtii kirjoittaa. 🙂
  Kyllä luen vanhojakin juttuja. Joskus tulee mieleen joku oikein kaunis kuva ja sitten on vain mietittävä, missä postauksessa se kuva on ollut. Kyllä oikea kuva aina löytyy, joskus helpommin joskus sitten joutuu lukemaan kaikki tarinat. Sitä en tiedä, miksi se kuva on löydettävä. Hetken sitä ihailen ja jatkan taas puuhiani, mutta onhan se kiva tietää, että kuva on omalla paikallaan eikä sitä ole otettu pois. Ei tarvi olla iso vika, kun se on korvien välissä… 🙂
  Nyt sitten mukavaa viikonloppua!
  -Minna

 2. Jaksan! Ihana asu, ihan nappi:) Klassinen tyyli kestää aikaa.
  Kivaa viikonloppua ja blogisi on myös minun suosikkini.
  Ines

 3. Anne

  Ihana Minna 🙂 kiitos kun pysähdyit ilahduttamaan minua kommentilla! Ihan uskomatonta, että muistat noin hyvin kuvia. Ja tietysti supermahtista, että jaksat katsella niitä useamman kerran.

  Rentouttavaa viikonloppua ja ihanille koirulaisille rapsut!

 4. Anne

  Kiitos Ines, tällaisissa klassikkovaatteissa viihdyn kyllä aina hyvin 🙂 enkä tosiaankaan kyllästy. Kiva kuulla, että pidät blogistani. Ihanaa viikonloppua myös sinulle!