Palataanpa hetkeksi viime vuoden puolelle. Joulukuussa blogissa oli Bio Luvilin sponsoroima kilpailu, jossa yksi onnekas sai palkinnoksi vuoden Bio Luvil-pesuaineet. Voittaja on nyt valittu ja hänelle on ilmoitettu. Kiitos kaikille osallistumisesta, oli tosi mielenkiintoista lukea pyykinpesutottumuksistanne. Eikä aihe vanhene, kilpailupostauksen kommentteja pääsee lukemaan vieläkin, jos ei vielä tullut kommenttiketjua luettua joulukiireissä.

Tällä kertaa kilpailun voitti seuraava kommentti:

Olen käyttänyt jo K A U A N Bio Luvilin peruspesujauhetta ja nyt kuvasi nähtyäni heräsin ajattelemaan, että ehkä pitäisi joskus syventyä tähän pyykkiasiaan kunnolla! Noitahan näyttää olevan purkki poikineen erilaisia vaihtoehtoja, jokaisen tyyppiselle vaatekappaleelle omansa! Pyykkäilyssäni lajittelen kyllä huolella pestävät värien ja materiaalien mukaan, mutta samalla jauheella on tähän asti menty. Toki poikkeuksena silkit, jotka pesen käsin. Nyt siis kappaan tutkimusmatkalle! T Maiju 

Nytpä Maiju pääsee kokeilemaan oikeanlaisia pesuaineita kullekin tekstiilityypille. Esimerkiksi villa- ja silkki tulee pestä aina niille tarkoitetulla pesuaineella. Ei auta vaikka pesee käsin jos pesuaine on väärä.

Kiitos tästä Bio Luvilille!

Comments are closed.