Hei te kaikki ihanat lukijani. Haluan kiittää lämpimästi siitä, että saavutte lukemaan juttujani. Tämä blogi on minulle niin tärkeä ja olen tosi tosi iloinen, että saan jakaa asioita kanssanne. Jokaisen elämä on erilainen iloineen ja suruineen. Tässä blogissani haluan keskittyä positiivisiin asioihin, sillä niitähän löytää, kun vain muistaa pysähtyä katselemaan ympärileen.
Haluankin toivottaa teille kaikille oikein iloista, kaunista ja energistä vuotta 2015.

Meidän uuden vuoden vastaanotto tapahtui jälleen rauhassa kotosalla. Nautimme jouluruoan jälkeen vähän erilaisia makuja, itämaistyylisiä sellaisia. Tällaiset herkut sopivatkin mainiosti samppanjan seuralaiseksi. Sillä uutena vuonna jos koska sopii juoda kuohuvaa.

Puolen yön aikoina siirryttiin jälleen takapihan niitylle katsomaan ilotulitusta ja ammuttiinpa ilmaan omakin ilotulitus. On hauska miten täällä omakotialueellakin ihmisiä kerääntyy katselemaan räiskettä.

Kaikenkaikkiaan iloinen ja herkullinen vuoden aloitus täällä.

*samppanja Nicola Feuillatte saatu blogin kautta

16 Comments

 1. Kiitos, Anne, blogistasi, jota olen seurannut siitä lähtien, kun blogeihin tutustuin. Itseasiassa sinun tyyliisi tutustuin jo aiemmin erään lehden – olisiko ollut Evita – jossa sinulla oli oma tyylinurkkasi;)
  Vaikka aina en kommentoikaan, niin kyllä täällä ahkerasti vierailen;)
  Kaikkea hyvää ja kaunista sinun uuteen vuoteesi<3

 2. Kiitos Anne itsellesi tästä ihanasta blogista ja mukavaa & onnellista alkanutta vuotta. Pidän siitä, että täältä löytyy vinkkejä niin muotiin, sisustukseen kuin välillä ruokaankin. Ihanille koiruleille myös terveisiä. Pelkäävätkö ne muuten ilotulitteita? t Tuula

 3. Hei ja onnea ja iloa uuteen vuoteen! Minäkin mukavaa blogiasi säännöllisesti seurailen ja pukeutumisvinkkejä luen. Ensimmäisen kerran olen tarkemmin kiinnittänyt tyyliisi huomiota kun Evita-lehti oli tyylisivustolta auki , Burberry, raitapaita, farkut ja ballerinat… , ja poikani katsahti kuvaa ja totesi : Äiti, tuo tätihän on kuin sinä mutta sinä olet kyllä vanhempi! Sama tyyli siis ja edelleen. Sokoksen yhteistyöpostauksista tykkään myös. Sinne suunnistan kun jotain tarvitsen. Riitta.

 4. Hei! Myös minä pidän blogistasi! Kaipaan aina välillä vanhaan kotikaupunkiin ja tässä on sitäkin lievittäviä juttuja!

 5. On suuri ilo lukea blogiasi. Koen tekstisi sekoituksena pintaa ja syvyyttä, avoimuutta ja perusteltua kätkemistä. Sitähän elämä on.

 6. Hei Anne ! Onnea, iloa ja ihania inspiraatioita uuteen vuoteen 2015. Kiitos sinulle blogistasi, sitä on ollut ilo seurata 🙂
  T. Varpu

 7. Anne

  Kiitos itsellesi aktiivisesta mukanaolosta 🙂 kiva kuulla!

  Samoin sinulle kaikkea hyvää.

 8. Anne

  Tosi kiva kuulla, kiitos paljon 🙂 monipuolisella linjalla vedetään.

  Meidän koirat eivät pelkää ihan mahdottomasti, mutta ovat vähän levottomia.

 9. Anne

  Hih, hauskaa kuulla 🙂 Kiva kun olet löytänyt tänne ja viihdyt mukana. Ja klassikoitahan ei voi kun rakastaa.

  Iloisia terkkuja sinne!

 10. Anne

  Kiva kuulla, ja vielä jos aistit turkuakin tässä blogissani 🙂

 11. Anne

  Miten hienosti sanottu, kiitos paljon. Noin oikeastaan toivonkin blogini toimivan.

 12. Onnellista uutta vuotta Anne! Mistä olet muuten hankkinut nuo kauniit vesilasit, jotka kattauksessa näkyvät? Olen ihaillut vastaavia nyt pariin otteeseen Johan&Nyström-kahvilassa Helsinki-Vantaan lentokentällä ja miettinyt, mistä vastaavia voisi hankkia omaksi.

 13. Anne

  Kiitos samoin Maija!
  Olen ostanut lasit meidän omasta liikkeestä – Sisustuksen Koodista. Sieltä noita saa, hinta 5,90 €/kpl. Nyt ollaan myyty jo muutama tuhat lasia, tosi suosittuja 🙂