Kokkolan matka oli tällä kertaa erityisen juhlava ja sosiaalinen. Ensin oli isän taidenäyttelyn avajaiset ja kummipojan synttärit. Lisäksi ennätin pitkästä aikaa tyttökaverieni kanssa kahvittelemaan Kokkolaan avattuun uuteen ravintolaan – Nannen nam namiin. Hauska nimi ja hauska paikka. 

Vanhemmatkin aina harmistelevat Kokkolan heikkoa ravintolatarjontaa, joten siellä tosiaankin on ollut tilaus modernille ja raikkaalle ravintolalle. Nannella voi joko syödä tai kaffetella. Tänään lauantaina siellä oli maukkaan näköinen brunssibuffetti, jota nyt ei kyllä kokeiltu. Äiti ja isi on kerran ennättäneet lounastaa paikassa ja kuulemma oli tosi maukasta ruokaa.


Viehättävä sisustus on rakennettu vanhoista huonekalusta ja astioista, piristävää ja ei trendikästä, silti jotenkin aikaan niin hyvin istuvaa. Noin kauniilta kattaus näyttää ennen siivoustakin kun tunnelma on kohdillaan.

Maistelimme tänään kahvin kanssa paikan Baileys-kakkua, namia oli tosiaankin. Kahvia sai santsata niin paljon kun halusi, sehän on aina hyvä juttu etenkin viehättävissä paikoissa, joissa haluaa istuskella tovin pidempäänkin.

Ihastelin kodikkaita esillepanoja ja romanttisia astioita. Menkää Kokkolalaiset nauttimaan tunnelmista, tällaisia paikkoja tarvitaan kaupunkiin!

Itse join perinteistä kahvia, muttei Satun lattekaan näyttänyt hullummalta. Ja kiitos Annelle kahveista. Ihana kun tytöt olette, vaikka ollaankin toisistamme kaukana niin aina on kuin just oltais nähty.

Kipaistiin vielä kahvien jälkeen samalla Isokadulla sijaitsevassa Legera-sisustuskaupassa. Harmi kun en älynnyt napata sieltä kuvia. Ostin kotiin pari tyynyä jotka näette sitten myöhemmin. Muistakaa ostaa paikallisista pikkuliikkeistä, onhan se kiva kun kaupungissa on sellaisia.

Ihanaa lauantai-iltaa!

1 Comment

  1. Hei oli kyllä tosi kiva kun nähtiin ja isäs Näyttely oli Niin Huippu!!Friends ♥♥♥