Talvi vasta tekee kunnolla tuloaan ja minä haaveilen keväästä ja lämmöstä. Uuden vuoden jälkeen hätäisen mieli tekee joskus tepposet ja sitä unohtaa pienen välietapin vuodenajoissa, nimittäin tuon talven. Lisääntyvä valo on kuitenkin lupaus lämmöstä onneksi.

Tähän pirteydenkaipuuseen katselin meidän Pariisin muotiviikkokuvia ja poimin teillekin muutamia, joissa kuviot ja sävyt ilottelevat.

Muuten seuraavaksi kotihommiin tänä sunnuntaina. Joulut on siivottu, olkkarissa on uusi järjestys (jee) ja seuraavaksi menenkin somistelemaan sitä ja tunkemaan nojatuoliin ja sohviin vastapestyt puhtaat päälliset.

Kuvia tulee kun ennätän valoisalla kuvata.

7 Comments

 1. Anne

  No vähän sama täällä 🙂 en kovin montaa värikästä tai kuviollista vaatetta omista. Joskus tosin on virkistävää pukea ylle väriä, kuten muutama päivä sitten pukeuduin vanhaan Driesin keltaiseen neuleeseeni. Sainkin siitä heti kommenttia asiakkaalta töissä 🙂 Ja hei tropiikkigarderobi kuulostaa just mahtavalta, olispa mullakin sellainen!

 2. Jottei tule väärinkäsitystä; tropiikkigarderobissa on pari värikästä mekkoa ( muttei sentään kuviollisia) ja muu onkin sitten aika mustaa ja valkoista… 🙂

 3. Ai hitsi, täällä taasen näitä inspiroivia Pariisin kuvia. Näitä katsellessa joo, tupsahdamme niin vaan erilaiseen maailmaan, ei voi mitään. Syntisen hyvännäköistä : )

  Hersyvä ilo tulee näitä katsellessa, ihmiset siellä ovat kuin "nukkekotilaisia", värikkäitä, pirskahtelevia ja tyylikkäitä – kaikkia yht'aikaa. Tykkään tuosta värien iloittelusta ja tyylistä, näyttää ei sovitellulta match-match tyyliltä.
  Eräs Lukijasi

 4. Anne

  Hihii, mut sentään pari värikästä ja parasta että on tropiikkigarderobi 🙂

 5. Anne

  Voi miten ihana kuulla 🙂
  Tosi mahtavaa kun voi jakaa muillekin noita fiiliksiä tuolta. Jotenkin siellä tosiaan on ihan oma tunnelmansa ja sitä katseltavaa riittää vaikka kuinka. Onkin kiva purkaa noita kuvia pala palalta ja laitella aina tänne välimausteeksi.

 6. Hei Anne, vasta nyt huomasin nämä Pariisin kuvat! Ihania! Oletko tosissaan ottanut nämä itse? Hitsi kuinka hienoja kuvia. Ohhoh.

  Melkein toivoisin, että alkaisit kokopäiväisesti kuvaamaan tämän tyyppisiä kuvia. Saat tosi hyvin tallennettua jotain oleellista muodista – ei vain pintaa tai tiettyjä tuotteita ja merkkejä. Vaan sitä, miltä vaatteet tuntuvat kantajansa päällä.

  Odottelen taas seuraavia "välimaustekuvia". Näitä lisää!