Enpä olisi uskonut että julkaisen täällä ulkoilukuvia, olen vissiin vähän sekaisin. Mutta meidän loppiainen ei sujunut joulukoristeita pois siivoten ja hienosta päivällisestä nauttien. Me lähdimme sen sijaan alkuiltapäivästä pitkälle sauvakävelylenkille, matkan aikana ennätti tulla jo hämäräkin. Ihana kirpeä pakkassää oli mitä mainioin ulkoilulle. Saa olla iloinen kun asuu paikassa, josta luonto alkaa heti kotiovelta.

Levähdimme meren ääressä laiturilla ja ihailimme kauniita näkymiä. Piti kaivaa kännykkä taskusta ja ikuistaa auringonlaskuiset maisemat. Eihän nämä kuvat tee oikeutta sille rauhallisuudelle ja kauneudelle joka eteen levittyi, mutta onpas nyt tallennettu muistiin.

Huomenna minulla on vielä vapaapäivä, joten jos ennättäisi niitä kotihommia sitten.

4 Comments

  1. Minäkin ulkoilin eilen paljon, kaksi kertaa puolentoista tunnin kävelylenkit! Sää vaan oli niin hieno, että oli pakko olla ulkona. Tosin minulle ei olisi edes ollutkaan joulukoristeita esillä poislaitettaviksi eli ei sitäkään tekosyytä sisälle jäämiseen. Toivottavasti tulisi lisää aurinkoisia talvipäiviä!

  2. Kauniita hämyisiä kuvia, todella ihanat ulkoilumaastot siellä :). Ps. Oletko jo ennättänyt valita vuoden pesuaineiden voittajan, en löytänyt kun selasin…. Katrus

  3. Anne

    Eikö ulkoilu olekin ihanaa, olen itse vasta nyt alkanut pitää siitä – näin talvella ja kuntoilumielessä siis. Toivottavasti tosiaan ihania talvipäiviä on vielä vasta tulossa!

  4. Anne

    Kiitos muistutuksesta, laitoinkin heti hösseliksi ja julkaisin voittajapostauksen. Meillä on tosiaan täällä ihanat ulkoilumaastot 🙂