Mulla on nyt joku raikas kausi meneillään ja olen freesaillut meidän makkarin muutenkin simppeliä ilmettä entistä skarpimmaksi. Olin jo vähän aikaa havitellut uusia suurempia tyynyjä sängylle ja Kokkolan reissulta löysinkin sopivat. Minua on aina ihastuttaut pikkusiskon sohvalta löytyvät Afroartin tyynyt, meninkin Legeraan etsimään sellaisia, mutta koska ne tyynymallit olivat loppu, päädyin ostamaan sängylle nämä raitatyynyt. Eikä harmita, nayttävät vielä paremmilta kotona kun olisin osannut kuvitella.

Seinällä on vaihteeksi Artekin posteri ja pari Therese Sennerholtin korttia. Graafisen skandinaavista. Petausta koristaa itse kutomani pikkutyyny. Se jakaa mielipiteitä meillä kotona, minä olen se joka on puolesta, heh.

Kuvasin nämä Olympuksen 45 mm linssillä, kun en jaksanut vaihtaa laajakulmaisempaa kameraan, joten ei ole parempaa yleiskuvaa tarjolla. Seuraavaksi saankin lisää postausaihetta makkuhuoneesta, kun petaan sänkyyn vielä pellavapeittoni ja otan tuon laajakulmaisemman linssin. Pienillä järkkäilyillä saa aina uutta jutun juurta. Sängyn jalkopäädyssä on muuten nykyään myös Hayn musta pinnatuoli, se sopii aika hyvin tuohon kokonaisuuteen. Ei mahtunut kuvaan tällä kertaa, eli palataan vielä paremmin makkarin kokonaisuuteen myöhemmin.

Mitä pidät skarpista lookista?

9 Comments

  1. Tyylikäs, kuten aina. Ja tuo pikku tyyny on kuin piste iin päälle!

  2. Todellakin tykkään! Nyt hoksasin, että sinulla on Hayn pöytä yöpöytänä. Minä tarvitsen kohta uuden yöpöydän ja olen miettinyt jotain pikkupöytää eli ei olisi mitään laatikoita. Mutta minulle kertyy mitä milloinkin yöpöydälle, joten kun pitää äkkiä saada siistiä, on hyvä, että yöpöydässä on laatikot. Jos vain päättäisin, etten kerää pöydälle mitään ylimääräistä, niin tuo pöytä voisi olla juuri se mitä makuuhuone kaipaa. 🙂
    Hauskaa maanantaita!
    -Minna

  3. Miten sitä vasta nyt törmäsi blogiisi?! Kaunis freesi ilme! Meni heti lukulistalle 🙂

  4. Anne

    Hay on tosi kätsy yöpöytänä, siinä kun on laidat reunoissa, ei tule sohastua mitään lattialle yön aikana :)) paitsi joo, säilytystilaa ei ole, mullekin kyllä ne laatikot kelpais. Sinne vois kaataa kaiken mitä kertyy pöydälle. Arvaa, meillä on monta laatikostoa kotona, joita ei koskaan avata, paitsi sillon kun sinne piilotetaan jotain – vaarallista.