Onpas minulla tapa kuvata vaatekaappini uusia tulokkaita, mielummin pöydällä kun päällä. Jotenkin vaan kivat materiaalit ja värit näyttävät hyviltä sisustuksessa, melkein kun asusteina, vaikkei villapaitaa viitsikkään pöydällä säilyttää. Käväisin Sokoksella työjuttujen merkeissä (pian taas näette) ja samalla tietysti innostuin tutkimaan alennusmyyntirekkejä ja löysin sieltä itselleni mitä pehmoisimman Filippa K:n neuleen. Vaikka kevätuutuudet vetävätkin puoleensa, on nyt vielä jäljellä mitä mahtavimpia alelöytöjäkin. 

Neuleelle tuleekin heti vähän ”parempaa” käyttöä sillä matkaan Kokkolaan. Siellä on K.H. Renlundin museossa isän taidenäyttelyn avajaiset. Aion pukea tuon neuleen mustien Dieselin Skinzee-farkkujen ja korkkareiden kanssa. Vähän koruja ja punaista huulipunaa, niin asusta tulee tarpekeeksi tyylikäs.

Loppuviikko siis menee taas perheen parissa Kokkolassa. Pääsenpä kerrankin oikeana päivänä myös kummipojan synttäreillekin. Ihan mahtavaa.

Ps. Kokkolalaiset piipahtakaahan näyttelyssä, jos tulette huomenna avajaisiin, niin siellä nähdään.

4 Comments

  1. Anne

    Taas yksi sellainen neule lisää jossa voisi asua, niitä täytyy olla monta kaapissa ettei kyllästy siihen yhteen 🙂 Ja joo, isin Helsingin näyttelystä on liian kauan aikaa.

  2. Anne

    Neule on sekoitematskua, siinä on akryylia, alpakkaa, villaa ja polyamidia. Tällaisissa sekoitteissa on usein onnistunut koostumus, eikä tuo akryyli valtaa liikaa materiaalin tuntua. Olen nyt "asunut" tässä neuleessa ja mitään nyppyyntymistä ei ole havaittavissa. Näissä laadukkaammissa neuleissa keinokuidutkin ovat usein toimivia.