Ai miten kivalta päivänvalo tuntuukaan ja myös uuden vuoden alku. Meidät on kai luotu vähän sellaisiksi, että etapit tuntuvat mukavilta. Ja onhan vuoden alku etappi, syy taas ryhdistäytyä ja siivota, ajatuksia ja tavaroitakin.

Joulujutut pääsevät ihan pian kaikki säilöön. Aloitin pikkuhiljaa raikkaan talvi-ilmeen tuomisen olkkariin. Ensimmäisenä käsittelyyn pääsi ruokapöytä, sillä se on mun fiilistelypaikka asetelmille, joilla ilmennän tietyllä tavalla omia tuntemuksiakin. Nyt viehättää metallit, erityisesti kirkkaassa kromin sävyssä. Niinpä kasasin Kaymetin tarjottimelle ihanimmat kromiesineeni.

Koska on vielä talvi ja peppu palelee puutuolilla, tarvitaan lämmikettä. Joulupukin tuoma kotimainen lampaantalja on ihanan raffi. Kokkolan joulumarkkinoilta löytynyt talja on kyllä omaa luokkaansa, siinä on käsin tehty fiilis.

Kävelin kaupassa kukkahylly ohi, hassua miten on kiva levähtää hetki kukistakin. Vihreyttä edustaa surkeassa kunnossa olevasta fiikuksesta katkaistu oksa. Tuumin jo luopuvani äidiltä saamastani kasvista, se kun on vaan venähtänyt pituutta hassusti. Yritän kuitenkin, jos saisin tuohon oksaan juuret. Pienempänä fiikus on ihan kiva.

Joulupukilta sain myös pienet käytännölliset esineet. Toisella samutetaan kynttilä ja toisella saa mainiosti tuikun kapeampisuiseenkin tuikkukippoon. Erityisesti Etch-lyhtyjen kanssa mitä mahtavin väline. Tällaiset käytännölliset lahjat ovat huippuja.

Siinä ne nyt ovat tämän hetken mieliesineet sulassa sovussa. Metallia, kynttilöitä, pellavaa, vihreää…


Onko teillä tapana ilmentää fiiliksiä asetelmien muodossa?

9 Comments

 1. Täällä tehdään asetelmia milloin minnekin, mutta useammin vaihtelen kodin ilmettä tyynyillä. Nyt, kun olen oppinut ompelemaan vetoketjun tyynynpäälliseen, niin tyynyt saavat melko usein uudet vaatteet. 🙂
  Mukavaa viikonloppua ja alkanutta vuotta 2015!
  -Minna

 2. Just hoksasin, ettei nyt mikään viikonloppu ole. 🙂 Nämä arkipyhät pistää välillä viikonpäivät vääräänjärjestykseen. -Minna

 3. Asetelmia tehdään myös täällä! Ihanan raikas asetelma näissä kuvissa. Vihreä oksa näyttää upealta! Juuri tuollaisia jämäkkiä kun saisi kukkakaupasta, voittaisi monen kukan mennen tullen 🙂 Välillä ostankin vihreitä oksia pelkästään, esim. peikonlehdet näyttävät kauniilta ihan sellaisenaan maljakossa.

 4. Raikkaat ja kauniit kuvat. Tänään kannoin kuusen ulos ja samalla laitoin yksinkertaisempia asetelmia ympäri kotia. Kivaa puuhaa ja asetelmat tuovat kaunista katseltavaa kotiin. Tosi hyvä postaus myös sinun edellinen, monet haaverit vois välttää kunnon kengillä. Itse lenkkeilen välillä kaikkien neljän koiran kanssa ja talvisin icebug- juoksukengät antaa pitoa vauhdikkaaseen menoon. Hyvää alkanutta vuotta teille!

 5. Anne

  Kiitos, kerrankin valo oli paikalla oikeaan aikaan 🙂 Sinulla onkin aina niin nätit asetelmat.

  Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

 6. Anne

  Hihii, no itselläkin nuo pyhät ja arjet on vähän sekaisin, eipä haittaa. Tyynyillä saa kyllä helposti vaihdettua huoneen ilmettä. Mun pitää oikein jarrutella itseäni, etten koko ajan hanki uusia tyynyjä. Ne on vaan niin houkuttelevia 🙂

  Ja samat toivotukset tulee täältä takaisin!

 7. Anne

  Asetelmat ovat kivoja, niitä on mukava katsella ja kiva luoda. Juuri nyt raikkaan vihreät ja freesit kasvit tuntuvat kivoimmilta.

 8. Anne

  Kiitos vaan, kuvia on niin paljon helpompi napsia kun valoa on riittävästi. Asetelmia on kyllä mukava tehdä, joskus laiskottaa ja paiskaan vaan jotain pöydälle, mutta toisaalta kun omistaa vaan kivoja esineitä, voi sekoitella mitä vaan ja aina onnistuu 🙂 välillä paremmin välillä huonommin.

  Todellakin icebugit on ihan parhaat! En ole edes tajunnut että tuollaisia kenkiä tehdään ennen tätä, siksi halusin muistutella niistä blogissakin.