Heissuli, jäi päivän asukuvien ottaminen taas iltapäivään, eli sisätiloissa oli pysyttävä valon takia. Toppatakki sai tänään jäädä kaapiin, lauhan sään johdosta saatoin pukeutua pehmoiseen Filippa K:n Abbey-takkiini. Kaulassa jättisuuri huivi lämmittämässä viimalta.

 (takki Filippa K / huivi DAY / neule ja farkut Acne / kengät Icebug / laukku Anya Hindhmarc)
Vaihtelua simppeliin asukokonaisuuteen ja kampaukseen olen tuonut tummemmalla huulipunasävyllä. Etenkin talven kalpeaa ihoa vasten tuollaiset lämpimät viininpunaiset huulipunasävyt näyttävät kivoilta. Puna on Lumenen, mutta värinumeroa en nyt muista.

 
Oli muuten todellinen pääkallokeli tänään. Onneksi oli jalassa nuo icebugit. Käväisin vielä pienellä lenkillä töiden jälkeen ja siitä ei olisi tullut mitään ilman nastapohjia. Halusin näillä kuvilla näyttää, miten kivasti kengät taipuvat myös kaupunkiasuun. Tietysti sisällä käytin pikkukenkiä, tänään jalassa oli pantteritossukat. Lopuksi vielä kuvista kiitos Maijalle.

Energistä viikkoa vain!

11 Comments

 1. Nytpä kyllä sanon että vitsit miten paljon nuoremmalta ja kauniimmalta näytät noiden ihanien silmälasien kanssa! :O Et vanhalta etkä rumalta tietenkään vaikuta ilmankaan mutta onpa kertakaikkisen täydelliset pokat sinulle. ;D

 2. Kiva asu ja kaiken lisäksi vielä käytännöllinen.
  Terkuin Pauliina

 3. Ja kauneutta lisää se kun silmätkin hymyilee,ei pelkkä suu.
  -toinen anonyymi

 4. Mitenkä noi Icebugit toimivat käytännössä tullessa ulkoa sisätiloihin, meinaan vaan, että kraappivatko lattiaa mitenkä, pitääkö riisua jo ennen kuin tulee sisälle ja miten meidän terassin portaat kestää noita nastoja, heh, en tiedä yhtään miten TERÄVÄT ovat ?

  Nuo pitäisi kyllä ehdottomasti hankkia, varmaan tosi kätevät juurikin NYT ja jeps, kivasti reipas kaupunkiasu.

 5. Voi, kiinnitin heti huomiota ihanaan huulipunaasi! Se vaan on niin passeli harmaan kaveriksi ja pukee sinua nätisti. Jos vain suinkin voisit kurkata sen numeron…. 🙂
  Todellakin pääkallokeli.. kuinkakohan monta rannemurtumaa on tänään Tyksissä korjattu 🙁

  Kivaa illan jatkoa!

 6. Anne

  Oi kiitos, kivasti sanottu 🙂 minäkin tykkään noista laseista ihan tosi paljon, tuntuivat heti omilta kun laitoin ne päähän.

  Ja kiitos myös toiselle anonyymille 🙂 ihana kuulla!

 7. Anne

  Toimivat tosi hyvin myös sisätiloissa lattialla, sillä noissa ei ole sellaisia teräviä piikkejä kun mummojen liukuestekalosseissa. Icebugeissa on ns. älynastat, jotka painuvat kovalla lattialla sisään. Toki ne kopisee vähän enemmän kuin normipohjat, mutta eivät ole terävät yhtään. Ja nyt just ihan must kengät.

 8. Anne

  Oi kiitti Mapsi. Huulipuna on mulla töissä, voin tarkistaa numeron huomenissa kun meen töihin. Laitan tänne sit sen tiedon 🙂
  Siis ihan hirveä keli. Teki pahaa katsella pieniä koululaisia jotka yrittivät urheasti kävellä liukkaalla painavat reput selässä. Toivottavasti ei pahoja kaatumisia ole sattunut.

  Kivaa iltaa myös sinne, tai yötä 🙂

 9. Icebug Cortina BUGrip.
  Heips!
  Onko Sinun kenkäsi mahdollisesti tätä mallia?
  Iloa loppuviikkoosi,
  Sirpa

 10. Anne

  Moi Sirpa. Joo on just nuo mainitsemasi 🙂 Ihanat!
  Samoin iloa sinnekin päin!