Vähän hassu aloitus asukuvapostaukselle tuo maisemaotos. Tänään kuitenkin halusin ainakin kahden kuvan postauksen, eikä asukuvien määrässä päästy kahteen. Joskus vaan ei luonnistu, ei mulla, ei kameralla, ei kuvaajalla. Niinpä saatte ensin pienen katsauksen siihen, miltä Aurajoki näinä päivinä näyttää. Ihanan sula vesi, jäistä ei tietoakaan, reunamilla märkää pöppörää lunta.
 

Päivän onnistunein asukuva on ihan päätön. Päällä oli lemppareita, Arelan pehmoinen kasmirneule, Dieselin ohut silkkipaita ja Skinzee-farkut. Ranteessa koristuksena DKNY:n kello. Sattumalta kokonaisuus, jonka jokaisen osasen olen saanut blogin kautta.

Arelan neuleelle on annettava erityismaininta. Kasmir on luonnostaan nukkaantuva materiaali, se on tuon ylellisen villan yksi ominaisuus. Minulla on Arelan kasmirkampa, jolla voin tarvittaessa hoitaa neuleesta nyppyjä pois. Mutta tiedättekö mitä, vaikka olen käyttänyt neuletta todella paljon, viime syksystä saakka, en ole vielä kertaakaan joutunut kampaamaan siitä nyppyjä. Jos oikein tarkasti tutkii, nyt olisi ehkä tarve vetaista muutama veto kammalla, mutta missään nimessä paita ei ole nyppyinen. Olen antanut paidan levätä aina käyttökertojen välillä, uskon että se on auttanut asiaa. Vaikka lempineuleeseen haluaisi pukeutua monta päivää putkeen, kasmirin kanssa kannattaa pitää aina pieni lepotauko. Pukeutuu siihen mielummin joka toinen päivä.

Mitäs tänne muuta…kohta on aika arpoa Marimekon laukut! Pysykää kuulolla 🙂

3 Comments

  1. Vai että kuvat olivat sitten niin onnistunutta luokkaa, voihan kökkö! Noh, onneksi löytyi edes yksi julkaisukelpoinen otos. 😀

  2. Anne

    Hahaa, joo tänään ei mennyt vissiin mikään osa-alue putkeen :)) joskus se vaan menee silleen, tässä luovassa harrastuksessa sattuu vähän tällaista. Mutta onneksi tuo yksi kuva oli kiva, kiitos vaan kärsivälliselle kuvaajalle!

  3. Itse sain Arelan Elsie-neuleen joululahjaksi ja vaikka on ollut harva se päivä yllä niin eipä ole juurikaan nyppyyntynyt! Pian koittavalla lomalla saan toivottavasti otettua siitä asukuvia – ellei käy juurikin näin 😉

    http://thewildethings.com