kuvat: Marjamailla

Kuulkaas, halusin vinkata teille kivasta blogista nimeltä Marjamailla. En tiedä kuinka moni teistä on jo tämän viehättävän blogin löytänyt, mutta jos ei ole tuttu, niin tässäpä lukulistalle kiva blogi. Pidän blogin elämää henkivästä tyylistä, sisustus on täynnä mitä kauniimpia klassikoita ja ajankohtaisia juttuja, silti tunnelma on ajaton ja kodikas.


Onpas Marjamailla-blogissa nyt myös kiva arvonta käynnissä, siihenkin kannattaa osallistua!

7 Comments

  1. Kiitos vinkistä, tämä blogi täytyy lisätä Bloglovinin listoille. 🙂

  2. Kiitti vinkistä, tähän en ollut vielä törmännytkään! Ja mites toi anopinkieli tuossa ekassa kuvassa?!? Pakko jo sen takia oli mentävä vilkaisemaan blogia 🙂 oma anopinkieleni tuolla nurkassa alkoi näyttämään aika surulliselta 😀
    – Veera

  3. Anne

    Kiva jos oli vinkiksi, näitä on mukava välillä jakaa. Upea viherkasvi kyllä!