Ensimmäiseksi haluan toivottaa teille kaikille Ihanaa Ystävänpäivää – kiitos että olette siellä ruudun takana minua ilostuttamassa!

Perjantaina palkitsin itseni erityisen ihanalla kukkakimpulla, jota kelpaa kuvata monta kertaa. Kun kimpussa on useaa lajiketta, se näyttää eri kulmista ihan erilaiselta. Olin oikein odottanut koska Piia Jaalalle tulee syreenin oksia ja nythän niitä siellä oli. Lempikukkiani ehdottomasti. Tänään tuo kaunis kimppu on löytänyt paikan meiltä kotoa, vielä se on yhtenä kappaleena, mutta meinaan erotella lajikkeet omiin vaaseihinsa seuraavaksi.

Haluan suositella teille lukemiseksi uusinta Residence-lehteä. Pitkään aikaan en ole inspiroitunut mistään sisustuslehdestä yhtä paljon. Savuiset värimaailmat ja rennon aidot stailaukset viehättivät tyylisilmääni. Lehteä on tullut selattua useaan kertaan ja sisustusinto on senkuin lisääntynyt.

Joskus kuviin sopii vaikka kengät, ilman mitään syytä. Tapiovaaran Domino-pöytä saapui meille töihin eilen. Heiluttiin molemmat Maijan kanssa kameroinemme pöydän ympärillä. Kaunein huonekalu vähään aikaan.

Kuvan esineet ovat kuin suoraan 60-luvulta, eikö. Viehättävän siroa ja klassista. Jotain joka ei huuda mitään ja kuitenkin huokuu eleganssia. Näin minä näen kauniin muotoilun. Kynttilä Mulberry Home, maljakko Kosta Boda, tarjotin Kaymet, pöytä Artek, matto Linie Design.

Eikö tuo setti voisi olla kuin suoraan jonkun elokuvan kohtauksesta. Taidan olla vähän nostalgisella tuulella.


Sytyttekö te tälle tyylille?

17 Comments

 1. Hyvää ystävänpäivää sinullekin! Residence-lehdestä minäkin innostuin viime Suomen reissulla, mutta eihän sitäkään täältä Saksasta saa. Suomessa on itse asiassa aika ruhtinaalliset sisustuslehtivalikoimat täältä katsottuna. Ja kyllä tuo sisustusyylikin miellyttää silmää.

 2. Sulla on niiin hyvä maku ja Koodi on ihana, upea liike. Tykkään monenlaisista jutuista, mutta mieli jotenkin rauhoittuu sellaisessa kodissa, jonka tavarat ovat juurikin tuollaisia kuin kuvaat. On vapauttavaa, kun itse ei tarvitse osata valita tavarakirjosta itselle oikeita juttuja, kun te koodilaiset teette sen mun/meidän puolesta 😉 Itse lähden helposti rönsyilemään ajatuksissani sellaisille sisustusurille, joissa en kuitenkaan loppupeleissä viihdy. Kiitos siis, että olette Turussa! Seuraavaksi teidän pitää alkaa ostaa mun vaatteet!
  HK

 3. Todellakin sytyn! Ihailen sun tapaa koota uutuuksista ja klassikoista toimivia kokonaisuuksia. Ihan kuten edellä HK sanoi, te todellakin autatte löytämään tavarakirjosta oikeita juttuja. En käy kovin usein Turussa, mutta mukavaa, että tämän blogisi kautta päästät meidät ulkopaikkakuntalaisetkin kurkistamaan ideoihisi – myös siinä pukeutumisen saralla.

  Tykkään itse "lämpimämmästä" sisustuksesta kuin ehkä viime vuosina on ollut muodissa. Sinun tyylisi edustaa mielestäni oikein hyvin sitä puolta, vaikka trendeistä paljon kirjoitatkin.

 4. Liian retro minulle, sopii varmaan sinulle : )
  Katos vaan, syntyi oikein rimmaus…

 5. Ihana tyyli, kyllä! Mutta mistä nuo KENGÄT on? Juuri tuollaiset etsinnässä, näyttää täydellisiltä!

 6. Anne

  Kiitos Riikka!
  Vähän vaihtelevasti on täälläkin kyllä lehtiä tarjolla, ihan joka myyntipisteessä ei tuota Residenceä ole saatavilla. Saksassa taitaa olla paljon omia sisustuslehtiä, en ole hirmuisesti tutustunut saksalaiseen tyyliin.

 7. Anne

  Oi vitsit kiitos HK aivan ihanasta kommentistasi. Ollaan täällä töissä luettu tämä yhdessä ja fiilistelty sinun ihanaa palautettasi – tämä todella lämmitti meidän kaikkien sydäntä <3

 8. Anne

  Kiitos Suvi, tosi kiva kuulla 🙂 Mäkin olen ollut aina vähän kodikkaamman tyylin ystävä, itse en osaisi ihan pelkistetyssä kodissa asua, vaikka sellaisia on kiva suunnitella asiakkaalle jos heillä toiveena semmoinen on. Tosin kieltämättä, aika moni asiakaskin haluaa kotiinsa tunnelmaa ja kodikkuutta.

 9. Anne

  On tuo aika retro, mutta musta raikkaalla tavalla kuiteski 🙂

 10. Anne

  Kengät ostin syksyllä Pariisista ja ovat Eden-merkkiset. Ei mikään kovin hinnakas merkki, mutta kohtuu hyvää laatua ja aitoa nahkaa.

 11. Hei, Anne, mistä tuota Residenssi-lehteä voisi ostaa? Kävin tänään Stockalla ja Akateemisessa sekä Suomalaisessa kirjakaupassa, eikä löytynyt 🙁

 12. Anne

  Itse ostin Akateemisesta, jossa oli tosiaan vain pari lehteä jäljellä. Hyvissä lehtipisteissä pitäisi löytyä, mikäli tosiaan ei ole myyty loppuun. Kiitos anonyymille myös tiedosta, että marketeistakin pitäisi löytyä. 🙂

 13. Jees, kiitos molemmille – Wikkellä oli vielä yksi (hieman kärsinyt) lehti, joka lähti mukaan. On muuten kiva lehti, joten kiitos vinkistä.

 14. Anne

  Moikka, saa joo muistan nyt vaan 170×240 cm hinnan, se on 392 € joten 200×300 on siitä enemmän, olisko ollut jotain 470 €, mut tää oli vaan arvio. Meilaile Koodiin jos kiinnostaa, ihana matto, niin ulkonäöltään kuin laadultaankin.