(neule By Malene Birger / huivi Hermés / farkut Acne / kello Emporio Armani*saatu / kengät Hugo)

Kevään kunniaksi piristin päivän neuleasua värikkäällä pikkuhuivilla. Herméksen Twilly on lojunut kaapissani käyttämättä vuositolkulla, nyt pienet silkkihuivit ovat taas ajankohtaisia ja päätin ottaa huivin käyttöön. Kivasti silkkiasuste keventääkin lämpimän villapaidan fiilistä.

Päivän asusteet vielä asetelmassa. Perjantain kunniaksi kävin ostamassa erityisen ihania kukkia Piia Jaalalta, kimpussa on syreenin oksa, eukalyptusta, kerrottuja tulppaaneja ja yksi leinikki. Kiikutan puskan kotiin, mutta nyt se saa ilostuttaa työpäivää liikkeen sohvapöydällä. Kuvassa myös herkullisen raikas Mulberryn tuoksukynttilä.


Kivaa perjantaita!

PS. muistattehan Sisustuksen Koodin Mulberry Home-kampanjan -20%!!

12 Comments

 1. Teet nyt jotain noille hiuksillesi, näyttivät jo hetken paremmalta, mutta ny taas!
  Ja maailmalla EI OLE pikkuhuivit muotia, vaan vanhat kunnot Diorit oikeassa koossa!
  Ja niitä ei todellakaan taitella noin

 2. Varman tyylikästä! Odotan jo Lontoon matkaa ja pääsyä Hermesin putiikkiin:) Huiveilla saa kätevästi vaihtelua asuun. Täälläkin on tuoreet kukat maljakossa, tulppaaneja tällä kertaa.

  Ines

 3. Näyttää kivan casualilta, vaalea neule ja jotain pientä ekstraa toimii aina.
  Ja mikä ihme siinä on että joku anonyymi jättää tarpeettoman ilkeän kommentin tänne kuten ed., jättäisi blogin lukematta jos noin häiritsee 🙂

 4. Anne

  Jaaha, mulle on jo tullut selväksi ettet pidä mun hiuksista kun ne on sivujakausponnarilla. Sattuu vaan oleen mun lempikampaus, jota tulen käyttämään aina välillä, silloin kun en halua olla hiukset auki. Rullaa kuvat yli jos et kestä kattoo 🙂 Ja kiitos huivi-infosta.

 5. Anne

  Oi, Hermeksen putiikissa on ihana hypistellä kauniita tavaroita ja haaveilla 🙂 Mun pitäisi opetella useammin käyttämään huiveja. Oma heikkouteni pukeutumisessa on just asusteiden kanssa pelailu.

 6. Anne

  No niinpä 🙂 vaikka kyllä nuo pikkuhuivit on nyt muotia, vaikka joku onkin eri mieltä, heh. Kiitos Merja 🙂

 7. Anne

  Kiva kuulla 🙂 perusneuleet on siitä kivoja, että asusteilla niihin saa uutta ilmettä helposti.

  No tuo sama tyyppi aina jaksaa valittaa mun kampauksesta, ei vaan tykkää siitä ja haluaa kertoa sen säännöllisesti. On kyllä mennyt jo perille mulle :))