Nyt on kyllä keväinen muoti mielessä, pakko sanoa. Olin nimittäin tänään työmatkalla Sokoksella Helsingissä. Aiheena oli kevään muoti ja suunniteltiin kaikkea kivaa juttua kevätkauteen. Samalla katsastettiin mitä sitä oikein vaaterintamalla onkaan mielenpäällä, kun aurinko alkaa paistaa ja tekee mieli viikata villapaidat kaapin ylähyllylle.

Rakastan näitä erilaisia työpäiviä, jolloin saan keskittyä vaatejuttuihin. Aloitin tietysti aamun jo rennolla hetkellä junassa selailemalla muotilehtiä. Pääsin hyvin inspiraatiovimmaan ennen palaveriamme. Palaan vielä tarkemmin tähän päivääni myöhemmin.

Vaateinspiraation puuskassa minua inspiroi juuri nyt housut. Siitä on parasta aloittaa tämä kevätpukeutumisen keventäminen. Vaikka en villapaitaa vielä kuitenkaan viikkaisi, niin housupuolta voisi piristää. Hainpa vähän insipraatiota aiheeseen Pariisin kuvakansioistani. Tässä teillekin pläjäystä kiinnostavista housuvalinnoista.

Huomioita:

-vaikkei pilleistä ole valmis luopumaan, virkistää väljät lahkeet kummasti mieltä – sekä farkuissa, että kangashousuissa
-printtipöksyt kehiin
-nyt on aika ottaa paitapusero kaapista, kääriä hihat ja nauttia keveydestä – vaaleansininen paitis on erityisen ihana
-bleiseri/teepparikombo toimii aina

Millaiset housuvalinnat sinua miellyttävät nyt?

4 Comments

  1. Mustien housuja ollaan käytetty koko talvi niin chinot miellyttää ja väreinä joko kitti tai beige, vaaleat farkut ja valkoiset, ne haluaisin jo pukea ja pian puenkin:)

  2. Leveälahkeiset housut kiinnostavat nyt eniten. Mm. Filippa K:n valikoimasta bongasin kivannäköiset.
    Miia

  3. Anne

    Mä olenkin unohtanut chinot pitkäksi aikaa, pitäisköhän taas kokeilla noita klassikoita. Valkoiset farkut on ihania, kohta niitä voikin alkaa yhdistelemään pehmoisiin neuleisiin. Minusta näyttävät just nyt kevättalvella ihanilta nilkkurien ja neuleiden kanssa.

  4. Anne

    Joo muakin. Tuntuu vaan että oikeanlaisia on vaikee löytää, ovat joko liian "virallisia" tai sitten klovnimallisia. Mutta Filipan pöksyt on ihania, harmi vaan se pienin koko on mulle liian iso.