Tiedätte kyllä minkälainen farkkujen suurkuluttaja minä olen. Ei varmaan mene montaa päivää vuodessa, etten pukisi farkkuja jalkaani. Sokos-jutun teemaksi nappasin innoissani farkut, sillä vielä tämän viikon ajan voit ilahduttaa itseäsi uusilla farkuilla tarjoushintaan. 
Sokokselta saa helmikuun loppuun saakka S-Etukortilla -20 % alennusta merkkifarkuista.
 

Sokokselle on saapunut jo tosi paljon kevään uutuuksia, siis farkkuja myös. Niin paljon kuin perusfarkkuja rakastankin, tuovat värilliset farkut potkua ja freesausta asuihin. Filippa K:n kevään sävy on marjainen roosa, joka sopii farkkuihin mainiosti. Ajatelkaa miten söpöt vaikka luonnonvalkoisen silkkipaidan kanssa. Kuvassa myös Edbladin ihania koruja.

Kuvan kombinaatiosta mulle tulee mieleeni omat varhaisnuoruusajat. Silloin lempiasuni oli Leviksen kulutetut farkut ja tummansininen perusneule. Niin vaan vuosien saatossa perusasia ei ole muuttunut, edelleenkin tällainen yksinkertainen kokonaisuus toimii. Näissä vaatteissa kun tyylin voi muokata asusteilla joko rennoksi tai vähän ylellisemmäksi.

Miettikää tuohon reipaat lenkkarit ja suuri muhkea huivi. Toisaalta kokonaisuus on ihan erilainen sirojen avokkaiden, korukasojen ja naisellisen laukun kaverina.

Farkut ovat Ralph Laurenin, heiltä olen löytänyt myös omat boyfriend-farkkuni. Kaiion neule on pehmeää kasmiria, ylellinen.

Kevään uusista farkkumalleista minua kiinnostaa kovasti levenevä puntti. Sokokselle oli tullut Dieseliltä hyvännäköinen bootcut-farkkumalli, jota aion ehdottomasti käydä kokeilemassa. Virkistävää pillien jälkeen, vaikken silti vielä ole kapeista lahkeista luopumassa. Tätä muotia on ehdottomasti kokeiltava kevään aikana.

Olen huomannut muotilehdistä, että kevään kuumin sävy farkuissa on ihan tasainen tummansininen. Lempparipöksyistäni, eli Dieselin Skinzee-farkuista löytyy just sellainen sävy.

Kannattaa muuten katsastaa Sokoksella heidän oman merkin Kaiion neuleet. Niissä on ihania materiaaleja ja yksinkertaisia malleja. Kaiion neuleet ovat myös kohtuuhintaisia.

Tiger of Swedeniltäkin on tullut kevääksi tasaisen tummansinistä farkkua. Tigerillä on myös valittavana nyt niin muodikas korkeavyötäröinen malli. Kuvassa somisteena heidän kevätuutuus, kaunis tote-mallinen laukku.

Eikä muuten passaa unohtaa noita miehiäkään…

Farkkutarjoushan on voimassa myös miesten osastolla. Siellä on kattavat valikoimat malleja ja pesuja miehiseen tyyliin. Tummaa sinistä sävyä näkyy nyt myös miesten farkkuosastolla.

Pakko vielä loppuun laittaa kuva meidän omasta ostoksesta. Hyödynnettiin tuo -20% ale ja miehelle löytyi farkut G-Starin osastolta. Noissa löytyy kapeampi lahje ja maltillinen pesu. Moni mies pitää rennoista farkkumalleista, nyt lahkeet ovat miehillä kapeampia, malleista löytyy ihan pillejä tai sitten tuollaisia maltillisemmin kapeita lahkeita.

Nyt kannattaa käydä sovittelemassa farkkuvaihtoehtoja Sokoksella.

”yhteistyö”

4 Comments

 1. Uuuuu, mitä ihanuuksia!
  Olen vannonut, etten bootcutteja enää päälleni laita, mutta vannomatta kait paras… Vielä en ole lämmennyt.
  Aivan ihana tuo Tigerin laukku <3

 2. Juu saapa nähdä miten käy bootcuttien suhteen; vielä näyttää omaan silmään vieraalta mut eiköhän tässä silmä totu kun niitä alka näkyä kuvissa ja kadulla!
  Heh, onko eka kuva blogisi aikana missä miehesi vilahtaa! 😉

 3. Anne

  Mäkin oon karsastanut bootcuttia jo pitkän aikaa, jotenkin olen ajatellut että jos kokonaisuus näyttää siltä ettei ole vaihtanut välissä tyyliä 🙂 Mutta hah, nyt kyllä vetaisen hulmuavampaa lahjetta ylle.

  Tigerin laukku on jälleen kerran just ihana.

 4. Anne

  Niin se salakavalasti aina käy kun jotain asiaa näkee vähän enemmän ja näteissä kokonaisuuksissa 🙂 Ja onhan vaihtelu kivaa, niin paljon kun kapeista lahkeista pidän, on välillä mukava kokeilla muutakin.

  Hih, ei taida olla eka kuva, joskus on osia vilahdellut täällä, ei kyllä usein 😉