Tässä tulee nyt vähän edellisen postauksen toistoa, nimittäin sama kukkakimppu eri ympäristössä, tällä kertaa meillä kotona. Olen vaan nyt ihan huumassa ihaillut noita herkkiä kukkia ja mun oli pakko ikuistaa ne toiseenkin kertaan tänne blogiin. Olin päättänyt erotella kukat omiin vaaseihinsa, mutta en vielä malttanut, kun ne näyttivät niin raikkailta tuossa valkoisessa maljakossa.

Ihana keväinen auringonpaiste valaisi koko olohuoneen. Kuvia ei kannattaisi ottaa noin kirkkaalla auringonpaisteella, mutten malttanut odotella hämyisempää valoa. Saahan kuvissakin paistaa. Kimpun kanssa sohvapöydällä on talven suosituin setti, nimittäin rykelmä tuoksukynttilöitä. Veikkaan, että meillä tulee poltettua tuoksukynttilöitä ihan ympäri vuoden. 

Kummasti herkät kukat tuovat talviseen sisustukseen heleyttä. En ole vielä tehnyt sisustukselle mitään keväisiä päivityksiä. Lattialla on edelleen talven villamatto (Linie Designin Sirius Stone), lampaantaljat lämmittävät ja sohvatyynytkin ovat talvisessa kokoonpanossa. Ehkä kohta siivoan kevättä sisään. Matto, tyynyt ja sohvapöytä vaihtuvat. Olen muuten huomannut kaksi sohvapöytää käteväksi ratkaisuksi, miten kiva onkaan tuoda välillä toisenvärinen pöytä huoneen keskipisteeksi. Oikeastaan meillä on kolme erilaista sohvapöytää – muistatteko sellaisen jalavaisen suuren puupöydän, sekin on vielä tallella.

Olen myös harkinnut ostavani kevääksi ihan uuden maton, kenties sellaisen josta löytyisi vähän väriä. Ihastelin Linie Designin uusia nettisivuja, nyt siellä on tosi hyvin esillä mattomallit kokoineen. Käykääpä kurkkaamassa jos mielitte uutta mattoa. (Koodista voi sitten tilata tarvittaessa).

Aurinkoa vaan kaikkien viikkoon ja nauttikaa lomasta jos sellaisella olette!

Comments are closed.