Ensi viikolla pyörähtää Sokoksissa, Emotioneissa ja Sokoksen verkkokaupassa käyntiin Kutsu Kauneuteen-tapahtuma. Viikon aikana on luvassa huippuetuja kosmetiikasta, uutuuksien esittelyä ja erilaisia tapahtumia. Sain Sokos-yhteistyön merkeissä kurkistaa jo etukäteen teidänkin koteihinne jaettuun Kutsu Kauneuteen-kuvastoon. Valitsin kuvastosta testiin muutamia kiinnostavia uutuuksia. Kuvastosta kannattaa ottaa talteen -20% -etuseteli.

Clarinsilta valitsin uuden Super Restorative Total Eye Concentrate-silmänympärysvoiteen. Miellyttävä ohut ja kevyt koostumus on tehokas, se ravitsee ja kiinteyttää, samalla vähentää silmän alueen turvotusta ja tummia silmänalusia. Pidin voiteesta, mieleeni on juuri tällaiset kevyet ja ilmavat tuotteet. Sen olen oppinut, että erityisesti herkkään silmien ympärysihon hoitoon kannattaa satsata. Silmänympärysvoidetta laitetaan aina vain ihan pieni määrä, pullo riittää todella pitkään.

Kuka meistä ei haluaisi heleää ihoa, minä ainakin. Niinpä tartun aina tuotteisiin, jossa luvataan heleytystä. Nyt kaikenlaiset öljyt ovat suosittuja ihonhoidossa, nehän ovat mainioita, joten tämä tuote herätti heti kiinnostukseni. Biothermin Liquid Glow on heleyttävä hoitoöljy. Sitä voi sekoittaa muutaman tipan meikkivoiteen joukkoon tai sivellä kasvoille sellaisenaan. Itse olen käyttänyt tuota aamuisin meikkivoiteen alla sellaisenaan. Ihosta ei ole tullut yhtään öljyisen oloista, vaan enemmänkin terveellisen kosteutetun näköinen. Talven jälkeen ihoni kaipaa erityiskosteutusta, näyttääkseen freesiltä, tämä auttaa siihen hyvin.

Yksi mielenkiintoisimmista meikkiuutuuksista tänä keväänä on Lancomen Miracle Cushion-meikkivoide. Tällaiset tyynymaiset meikkivoiteet ovat kuulemma olleet jo jonkin aikaa kovin suosittuja Aasian markkinoilla.

Meikkivoide on pakattu peilirasiaan, jonka ensimmäisessä lokerossa on tila vipalle ja alemmassa lokerossa on itse meikkivoide – imeytettynä tyynyyn. Rasia on kätevä pitää mukana vaikka käsilaukun meikkipussissa. Näin meikkiä voi korjailla päivän mittaan, jos siltä tuntuu. Tällä tulee kevyempi korjailutulos kuin puuterilla, ihosta ei tule liian matta.

Tämä hybridimeikkivoide kosteuttaa ja raikastaa ihon kuten lupaa. Tuo saamani testikappale oli rasiassa aika tumman näköinen, mutta voiteen kevyen ja ilmavan koostumuksen ansiosta ihoni ei näyttänyt liian tummalla sävyllä meikatulta. Tällä tuotteella ihosta ei tule paksun meikatun näköistä, vaan luonnollisen viimeistellyn oloinen. Jos pidät kevyestä ja luonnollisesta meikkipohjasta, ihastut taatusti tähän. Ja levittäminen on mitä helpointa, kuin puuteria sivelisi kasvoille.

Diorilta löysin erittäin mielenkiintoisen tuotteen, Cheek & Lip Glow:n. Tähän ihastuin toden teolla. Kaipaan meikkiini aina luonnollisuutta ja raikkautta, siksi suosinkin erityisen paljon poskipunia. Minusta niillä luodaan kasvoille terve hehku.

Cheek & Lip Glowssa on vaahtomuovipäinen aplikaattori, jolla nestemäistä ainetta on helppo annostella. Tällä voi käsitellä posket ja huulet. Poskilla aine toimii todella kivasti, antaen miedon sävyn. Itse käytän tätä meikkivoiteen päällä, levittelen aplikaattorilla vähän väriä sormenpäihini  ja levitän sen siitä poskille. Minulla kaksi kerrosta on sopiva määrä. Kannattaa lisäillä väriä ohuesti kerrostaen. Sävy näyttää todella rajulta, mutta iholla se on vaan kaunis punertava häivähdys. Huulilla väri ei juurikaan erotu, se vähän korostaa omien huulten punaa, joten jos haluaa olla ihan luonnollinen, se riittää huulimeikiksi.

Mahtavia uutuuksia nämä kaikki.

Palaan Kutsu Kauneuteen-tapahtuman tunnelmiin vielä alkuviikosta!

”yhteistyö”

2 Comments

  1. Sensai-tarjoukset on ensi viikolla tuolla ihan tajuttomia ja niitä aion itse hyödyntää. 😉

  2. Anne

    Joo, siellä on kyllä tosi hyviä tarjouksia. Sensait on ihan huippuja, niitä mulla onkin ollut myös käytössä 🙂