Töissä pääsen hypistelemään ihania tavaroita, niin tänäänkin. Kun palasin eiliseltä vapaalta, oli meille ilmestynyt näytteeksi tuo ihana marmorilauta ja pikkulusikat. Nyt tuumataan tilataanko, siitä jo kyselin mielipidettänne instagramin puolella. Ihania ovat, joten eiköhän laiteta tilaus eteenpäin.

Olen jo pitkään halunnut itselleni kullanvärisiä pikkulusikoita, ne toisivat vähän jännitystä kattauksiin ja tietysti tätä hetkeä myös. Vaikka kulta onkin klassikko, näkyy sitä nyt erityisen paljon. Kuvissa on Menun ihana leipä/hedelmäkori, musta 5101-pellavapyyhe, Hobstar-lasit ja Tom Dixonin tuikkukupit.

Artekin mustalla linopöydällä kaikki esineet näyttävät upeilta. Kun kevät koittaa pidemmälle, alan oikeasti taas innostua pöydän kattamisesta, kokkailusta ja pitkään syömisestä.
Koodiin saapui tosiaan tällä viikolla Tom Dixonin lähetys, jossa tuli myös erilaisia ihania valaisimia. Suosikkini on tuo kromin värinen pöytälamppu. Mieletön. Kuvan työpöytä on BeDesignin ja työtuolina Panton, niitäkin saapui Koodiin.
Lampussa on selkeästi jotain 90-lukulaista, sehän viehättää just nyt. Voisin haluta tuollaisen meidän olohuoneen valkoisen tason päälle. Niin tyytyväinen olen ollut kotona Tom Dixonin Mirror Ball-kattovalaisimeen, että tiedän tykkääväni metallinhohdosta. Se tuo eleganttia kiiltoa sisustukseen, ei blingiä.
Tykkäätkö metallisävyistä sisustuksessa?

4 Comments

  1. Siiiiiiiis kääk! Toi lamppu on IHANA, sytyin sille. Tuolille kans, sehän on selvää. Ihanaa päivää ja nähdään pian. 🙂

  2. Kysymys ihan asian vierestä! 🙂 Pariisin matkaajana, onko sulla jotain hyviä hotellivinkkejä Pariisissa? KIitos etukäteen! 🙂

    t. Sade

  3. Anne

    Me ollaan yövytty aina tosi edullisissa hotelleissa, joissa ei tosiaan ole mitään erityistä kehumista. Tärkeintä on ollut sijainti ja hinta. Mutta viimeksi oltiin tähän mennessä ehdottomasti ihanimmassa hotellissa, Astotelin Lorette Opera, taisi olla nimi. Sijainti meille ihanteellinen, sillä lempparikatu Rue des Martyrs on vieressä, lähellä tosi hyvät ruokajutut ja metro melkein hotellin ovella. Lisäksi hotelli oli ihan siisti ja nätti, aamupala Pariisin mittapuun mukaan tosi runsas. Sitä suosittelen, eikä ole kallis.