Mites teidän viikonloppu sujui. Itselläni oli superhauska ja erilainen viikonloppu. Instassa mua seuraavat tietävät mis olin, heh. Sattuneesta syystä ei ole tänne mitään erityistä kuvamateriaalia, joten napsin teille ihailtavaksi viimesyksyisiä muotiviikkokuvia. Nythän on taas käynnissä maailman suuret muotiviikot, Lontoo nyt ja Milano seuraavaksi, sitten Pariisi. 

Nämä kuvat olen ottanut Stellan näytöksen ulkopuolelta, Pariisin Oopperalta. Melkein yhtä märkää on täälläkin nyt. Harmi vaan ettei ihan vielä tarkene pikkukengissä. Muuten asuista saa inspistä tähän hetkeen. Väritön näyttää kivalta, niinkuin aina.

Milloinkahan suomessa voisi pitää paksua neuletta yhdistettynä paljaisiin sääriin. Jokatapauksessa ihana kombo. Tuo Stellan pippuritweed-neule on ihan mieletön.

Harmaa ja ruskean sävyt ovat kivoja yhdessä. Tuollaiset housut olisivat aika kivat, lahkeiden pituus on mainio.


Ihanaa viikkoa!

Comments are closed.