(neule Filippa K / farkut Diesel Skinzee*saatu / kello Emporio Armani*saatu / kengät Jil Sander)

Hei pitkästä aikaa. Tässä tuli taas kilpailun mittainen blogitauko, nimittäin täällä pyöri loppuviikon ajan tuo alla oleva Marimekko-kilpailu ja rauhoitin blogin hetkeksi sitä varten. Kiitos muuten kovasti teille kaikille osallistuneille, oli ihana lukea teidän Marimekko-fiiliksiä.

Mitä tulee minun viimeaikaiseen pukeutumiseeni, niin asukuvien anti olisi jäänyt jo lähes parin viikon ajalta yllä olevan kaltaiseksi. Olen nimittäin kirjaimellisesti asunut tuossa Filippa K:n pörrössä. Kotona olen pukeutunut johonkin muuhun, mutta heti poistuttuani kotoa, on tämä neule eksynyt päälleni.


Neuleen kaverina olen käyttänyt äskettäin Perkko Oy:ltä saamaani Emporio Armanin nahkaremmistä rannekelloa. Nyt juuri tuommoiset ajattomat nahkaremmilliset kellot näyttävät kivoilta mielestäni. Pienellä asustevalinnalla kun piristää sekä mieltä, että asua. Kellosta kuulette myöhemmin vielä lisää, sillä sain noita kaksi, joista toisen tulen arpomaan täällä jollekin teistä.

Farkut ja neulepaita kaipasivat vähän nostetta, eikä sitä tuo mikään paremmin kuin korkeat kannat. Joten kaivoinpa työpaikan kaapista sisäkengiksi nuo uskolliset Jil Sanderin kantakengät. Taas tuli huomattua, miten laadukkaat kengät kestävät. Olihan se kiva kopsutella välillä koroilla työpaikan lattioita.

Kivaa viikkoa!

4 Comments

  1. Ihana neule! Ja takana oleva seinä myös ihana! Ja ihanat taulut! Toiveena olisi postaus isäsi tauluista, joita tällä hetkellä myynnissä Koodissa.

  2. Anne

    Kiitti 🙂 mäkin ihastuin ekana noissa kengissä juuri tuohon vaaleaan nahkareunukseen, se antaa kivasti ilmettä mustalle kengälle.

  3. Anne

    Kiitos postaustoiveestasi, olenkin lähiaikoina tekemässä isin tauluista juttua. Sain juuri lähetyksen Kokkolasta ja siinä on uusi satsi tauluja Turun taidelainaamoonkin.