(neule Isabel Marant / housut Arela*saatu / nilkkurit LkBennett / kello Empori Armani*saatu / kaulakoru Edblad)

Tänään olin pukeutunut ihanan rennosti, asuun jossa viihdyin todella hyvin. Arelan harmaat Rauni-trikoohousut ovat ihan lempparini. En ole niitä voinut käytellä kovasti talven aikana, kun vilukissana tarvitsen alle sukkahousut ja ne eivät tee oikeutta ihanille housuille. Se näkyy näissä kuvissakin, tarraavat vähän yhteen, mutten voinut vastustaa housuja tänään. Muuten pidän kovasti yhdistelmästä, housut ja nilkkurit ovat minusta tosi hyvät yhdessä.

Olen vähän pyöritellyt kangasmalleja töissä, siitä on muistona puserossa nukkaa. Ikinä ei muista, ettei kankaiden kanssa työskentelevälle paras työasu ole pörröinen musta neule.

Hiukset sutaisin aamulla pitkästä aikaa nutturalle. Olin nimittäin koko edellisen illan pikkumyykampauksessa (kuten yleensä kotona) ja aamulla tukka oli ihan lammaspörrö. Pehmoisen tukan taltutus on välillä haasteellista, tai ainakin kun en malta muista käyttää kaikkia hyviä hoitotuotteita joita olen saanut.

Meillä oli tänään töissä ihan älyttömän kiire päivä, pari edustajaa kävi esittelemässä kevätuutuuksia; katseltiin uusia kankaita ja tapetteja (instassa vähän siitä),  By Lassenin edustaja esitteli uusia nojatuoleja, joista tilasimmekin mallit kauppaan. Lisäksi saimme Tom Dixonin lähetyksen, jossa tuli mielettömiä juttuja ja tietysti vielä lisäksi palveltiin asiakkaita. Ihana energinen olo hektisen työpäivän jälkeen, tuntuu ettei aivot ihan heti nollaanu.

Huomenna mulla onkin vapaapäivä. Tykkään hirveästi pitää sen aina keskiviikkoisin. Viikko tuntuu tosi lyhyeltä, kun saa tehdä keskellä viikkoa jotain muuta, vaikka yleensä se on siivousta ja blogityötä.

Tällaista tänään, toivottavasti teilläkin on ollut kiva päivä.

7 Comments

 1. Kiitos, mukava päivä oli eilen täälläkin. Ostin uudet ulkoilukengät, joita voisin pitää vaikka koko ajan jalassa. Uudet kengät, kuivat jalat. Pienestä sitä tulee onnelliseksi. 🙂
  Terkuin
  Minna

 2. Vau, kiva tyyli! Antaisitkos pikku vinkkiä sohvan verhoilukankaan valintaan? Saisi olla kestävää ja pestävää, väri vaaleanharmaa. Mallivaihtoehtoina Interface Polo tai Blues.

 3. Kiitos, mukava päivä oli eilen täälläkin. Ostin uudet ulkoilukengät, joita voisin pitää vaikka koko ajan jalassa. Uudet kengät, kuivat jalat. Pienestä sitä tulee onnelliseksi. 🙂
  Terkuin
  Minna

 4. Hei Anne, Karhun lenkkareista kysymys: Onko nyt myynnissä Koodissa, mitä värejä ja hinta? Olivat huippu ihanan näköiset sun aikasemmissa postauksissa, kiitos!

 5. Anne

  Voi ei, tiedätkö mun piti kaivaa sulle töissä hyviä vaihtoehtoja, mutta on ollut niin kiire ja olen unohtanut. Muistan aina tän kommentin kun olen kotona enkä kankaiden vieressä. Mutta yritän muistaa vastata huomenna lauantaina!

  Mutta tosi monta hyvää vaaleanharmaata löytyy, joko puuvillana tai keinokuituna. Puuvilla on sellainen että siitä täytyy tykätä rentona, se on haasteellisempi mutta luonnollisempi. Keinokuidut taas ovat nykyään tosi hyviä ja helppohoitoisia. Palaan vielä aiheeseen.

 6. Anne

  Kuule mä oon sitä mieltä, että hyvät kengät on tärkeintä pukeutumisessa. Jos kengät ei ole mukavat ja oikeisiin olosuhteisiin olo ei voi olla hyvä 🙂 Hienot oli sun kengät!

 7. Anne

  Koodissa on vielä vähän Karhuja, mustavalkoisia ja joitakin värillisiä. Mikä sun koko olisi? Värilliset on nyt loput -50% eli 40 € mustat 80€.