Olettekin saaneet lukea monen monituista juttua minun ja Sokoksen yhteistyön tiimoilta, ajattelin nyt vähän kertoa eräästä päivästäni tämän yhteistyön tiimoilta. Minulle tämä yhteistyö on ollut mitä mielenkiintoisin, sillä saan toteuttaa juttuja itsenäisesti ja omalla tyylilläni. Ison talon valikoima on ihana, sillä sieltä on helppo poimia erilaisia juttuja esiteltäviksi. Sokoksella on tosi kiva meininki, pukeutumiseen ja kauneuteen halutaan satsata tosissaan. Sehän näkyy meille asiakkaille jatkuvasti parantuvana ja mielenkiintoisena tuotevalikoimana.

Helsinki-päivinä istumme tiimin kanssa palaverissa ja suunnitellaan mitä juttuja olisi mukava nostaa esille minkäkin kuukauden aikana. Siinä tietysti otetaan huomioon luonnollista vuodenajan kulkua pukeutumisessa. Tehdään suunnitelmia muutamaksi kuukaudeksi eteenpäin, näin minä saan jo hyvissä ajoin vihiä siitä mitä juttuja saan kulloinkin tehdä.

Palaverissa on aina hirmuinen inspiraatiotulva, rakastan ideoiden heittelyä ja niiden kehittymistä. Itselleni tällaiset tapaamiset antavat intoa pitkäksi aikaa. Samanlaisia ideointipalavereita meillä on myös normaalityössäni Koodissa, joten tuttua puuhaa ja työtä jota rakastan.

Viimeksi vietin palaverissa aamupäivän ja palaverin päätteeksi lounastettiin porukalla Ässäkeskuksen ruokalassa. Se on aina vaihtelua kun itse on tottunut pieneen työyhteisöön. Suuntasin sitten lounaan jälkeen kuvauskäynnille Helsingin keskustan Sokos-tavarataloon.

Olen aina tykännyt tavarataloista, sillä siellä on kompaktissa paketissa eri merkkien osastot. Ikään kuin pienet putiikit vieri vieressä. Tavaratalossa saa rauhassa katsella valikoimia ja vertailla eri tuotemerkkien tyylejä. Pian sieltä oppiikin poimimaan itselle mieluisimpia juttuja. Sokoksella onkin nykyään kivasti omat lempimerkkini edustettuina.

Tänä(kin) keväänä on raikkaita pastellisävyjä. Joillakin merkeillä sävyt ovat sinisen skaalassa, kuten Tiger of Swedenilla. Kuvissa näkyy työpukeutumisen perusjuttuja ja ripaus kevään haaleaa sinisävyä. Raikasta yhdistettynä mustaan.

Ihastuin vähän tuohon Tiger of Swedenin toppiin. Se on mitä keväisin ja ihana pukea esimerkiksi paksujen neuletakkien tai bleisereiden alle. Kesällä se sopisi sellaisenaan työpukeutumiseen tai vaikka juhla-asuun. Tällaiset yksinkertaiset monikäyttövaatteet ovat mahtavia. Helman pyöristykset ja halkiot ovat just se mahtava yksityiskohta.

Pakko oli kuvata itseänikin peilin kautta. Päällä oli Filippa K:n luottoneule, Sokoksen aleista ostettu ja Dieselin Skinzee-farkut, joiden uusia sävyjä ihastelin tavaratalon osastolla. Tumma sininen olisi tämän kevään must mulle.

Kauniita yksityiskohtia Filippa K:n osastolla. Vaaleansiniset ja roosat sävyt pehmentävät ajattomia perusvärejä. Ihanat nuo korkkarit!

Morrikselta bongasin klubitakin, tämä jos mikä on ikiklassikko. Vieressä rennosti pikkukuvioinen minihame, just kivaa yhdistelyä, rentoa ja asiallista.

Tavarataloon oli tullut jo paljon kevään uutuuksia ja lisää tulee kuulemma päivittäin. Kuvauspäivänä oli mieletön auringonpaiste. Tykkäsin tavaratalon fiiliksestä, siellä kun oli ikkunat auki ja valo pääsi kulkemaan sisälle saakka. Luonnovalo antaa ihmeitä kauppojen valaistukselle. Bongasin monelta merkiltä raikkaita kuviokuoseja, kuvassa Espritin uutta.

Minä olen yhteistyön puitteissa aika hyvin selvillä kulloisestakin Sokoksen vaatevalikoimasta, ihana katsella mitä uutta aina saapuu ja päästä esittelemään teille omia suosikkejani. Valikoima on tosi laaja, pyrin kuitenkin poimimaan esiteltäväksi juttuja joista voisin kuvitella teidänkin pitävän.

Millaisia juttuja sinä toivoisit esittelyyn?

”yhteistyö”

12 Comments

 1. Esittelepä jotakin xl- kokoisille, sinulla kun silmää ja klassinen, ihana tyyli.

 2. Moni on varmasti reissuun lähdössä kevään/kesän korvalla. Kompakti matkapuvusto kiinnostaisi ainakin itseäni 🙂

 3. Kuulostaapa kivalta tuo sun yhteistyöhomma!

  Saattaa olla, että kevään juhlapukeutumisesta teillä onkin suunnitelmia, mutta se on mun toiveaihe. Trendikäs juhlapukeutuminen, ei mitään perinteistä pikkumustaa+jakkua 🙂

 4. Minua ärsyttää, kun tavarataloissa on vatteet merkeittäin omissa osastoissaan. Kun haluan ostaa esim. mustan kynähameen, joudun kahlaamaan läpi kaikki osastot. Olisi helpompaa, jos kaikki mustat kynähameet olisi omassa rekissään, valkoiset paitapuserot omassaan jne. Helpottaisi ja nopeuttaisi ostamista huomattavasti.

  Kompakakti matkapuvusto olisi minunkin esittelytoiveeni.

 5. Mä olen hyvä työ- ja juhlapukeutumisessa, mutta tyystin pihalla vapaa-ajalla. Just lomatyyli ja kesän pukeutuminen kiinnostaa, etenkin neljääkymppiä lähestyvän näkökulmasta, kun minihameet ja hihattomat topit ei näytä enää niin tyylikkäiltä ees kesäkuumalla.

  Anne toinen kysymys: istutteko mielellänne siinä Diamond-tuolissanne vai onko se jäänyt enemmänkin vierastuoliksi? Etsin nojatuolia meidän olkkariin, mutta vaikka kuinka kahlaan ja kahlaan vaihtoehtoja, visuaalisesti ainoat mahdolliset tuntuu olevan Diamond päällystettynä ja Womb-tuoli. Haluaisin kuitenkin tuolin, jossa tekee oikeasti mieli istua ja katsella vaikka telkkaria.

  Kiitos taas kivasta blogista. Olen kulkenut mukanasi jo monen monta vuotta!

 6. Odotan malttamattomana esittelyä kevään uutuuksista. Kaikki klassisen muodikas kiinnostaa. Tyylikkään kohtuuhintaisen kevätlaukun hankinta myös edessä. Kiitos kivasta blogista! Pauliina

 7. Anne

  Kiitos, kivasti sanottu. Yritänpä pitää tuon mielessä. Muista myös hyödyntää mun vinkit mallien, värien ja yhdistelyjen suhteen. Vaatteen ei aina tarvitse olla just se sama jonka esittelen, mutta siitä voi saada idiksen.

 8. Anne

  Mä tykkään tosi paljon tehdä tätä yhteistyötä ja siitä on varmasti iloa myös teille lukijoille, kun ei tarvitse aina esitellä omaa vaatekaappia, vaan voin soveltaa tyyliä laajempaan valikoimaan 🙂

  Juu, varmasti juhlapukeutumisesta on tulossa juttua.

 9. Anne

  Niin sillä on puolensa ja puolensa. Mä taas oon oppinut tykkäämään tuosta merkkilajittelusta, sillä tiedän yleensä mitkä on lempimerkkejäni ja ne on helppo poimia laajasta valikoimasta. Ja merkeittäin kaikki on helppo järjestää selkeästi. Ajattele vaikka musta kynähame, se on selkeästi esillä joka merkillä, sieltä vaan käy napsimassa niitä sovituskoppiin.

 10. Anne

  Vapaa-ajan pukeutumista onkin tullut vähemmän esiteltyä, se voisi sopia etenkin kesään, silloinhan vapaa-aikaa on yleensä eniten 🙂

  Me tykätään hirmusti Diamondista, siinä on todella hyvä istua. Siis niin hyvä, että voi vaikka katsoa telkkua tai lukea kirjaa. No ei löhöasennossa, mutta muuten mukavasti.

  Ihana kuulla että oot kulkenut pitkään matkassa, wau!

 11. Anne

  Esittelyä varmasti tulossa, ihan pian jo jotain kivaa 🙂 Kiitos kivasta palautteesta!