(takki Ganni / bleiseri Vanessa Bruno / t-paita COS / huivi twist & tango / farkut Tiger of Sweden 
/ laukku Lumi*saatu / kengät Nilson / kello Emporio Armani*saatu / sormus Syster P)

Voi kuulkaa, olen taas ihastunut bleiseriin. On onni omistaa vaatekaapissa tuollaisia ajattomia klassisia vaatekappaleita, jotka voi hyvin mielin jättää lepäämään hetkeksi ja taas kaivaa innostuneena esille. Tuo Vanessa Brunon villableiseri on yksi parhaista vaatehankinnoistani vuosien varrella, pitkään aikaan en ole sitä käyttänyt, mutta taas se näyttää ajankohtaiselta. Kuvissa ei näy, mutta kyynärpäissä ja kauluksen alla on mustat nahkapaikat, ihana yksityiskohta.

Toinen innostuksen aihe on uudet Tiger of Swedenin korkeavyötäröiset farkut. Jostain syystä olin kehittänyt itselleni luulon, ettei minulle passaa korkea vyötärö, mutta ainakin näissä malli on just mulle sopiva.

Korkeissa vyötäröissä on vain se ongelma, että niitä en voi käyttää ilman villatakkia tai bleiseriä, ihan ei rohkeus riitä pepun paljastamiseen noissa. Mutta siitäpä sainkin syyn taas ottaa bleiserin käyttöön.

Mustista sukkiksista en ole vielä päästänyt irti. Aamuisin on niin viileää, ettei tule kuuloonkaan paljastaa nilkkoja, vaikka pikkukenkiin olenkin jo siirtynyt. Joko te olette kävelleet pikkukengissä ulkona.

Maltilliset asusteet ovat mieleen nyt. Nahkarannekkeista kelloa ja hentoa sormusta tykkään käyttää lähes päivittäin.


Oletko sinä bleiserityyppi?

7 Comments

 1. Voi miten kaunis huivi ! Luuletko että niitä voisi löytyä vielä jostain ja jos kyllä niin mistä, vai oletko ostanut kauan sitten? Aivan ihana.
  🙂

 2. Kyllä! Rakastan bleisereitä.
  Ja tykkään myös ihan älyttömästi noista Tigerin farkuista, minulla on sama malli. Peppua en minäkään tykkää noissa farkuissa näyttää, tulee sellainen "laatikkopylly", mutta onneksi on neuletakit ja bleiserit pelastamassa tilanteen.

 3. Anne

  Moi Maria, ostin huivin tänä talvena täältä naapurista Dolce-liikkeestä. Heillä on nyt loppuunmyynti menossa, oliskohan huivia vielä jäljellä. Sinne ainakin jäi sitä. Pirautapa ja kysy.

 4. Anne

  Mäkin rakastan, vaikka välillä jätän ne lepoon 🙂 Mä ihastuin nyt täysillä tuohon korkeaan fakkumalliin. Mutta joo, peppu on paras pitää piilossa.

 5. Vielä joskus viisi vuotta sittene käytin jakkua joka päivä, nykyään vain jos on asiakkaiden kanssa tilaisuuksia. Kiva klassinen asu sinulla! Leppoisaa lauantaita! T Merja