Käväisin Sokoksella kuvaamassa Iittalan raikasta osastoa. Olen ihan huumaantunut väreistä ja värejä sainkin ihastella. On virkistävää nähdä omia suosikkituotteita uusissa herkkusävyissä ja tietysti fiilistellä uutuustuotteiden ajankohtaista muotoa ja värimaailmaa. Katsokaa vaikka noita Tapio Wirkkalan juhlavuoden upeita pulloja. 

Sokoksella on nyt käynnissä Iittalan Design-viikot! Esillä on kattava valikoima sekä ajattomia klassikkotuotteita, että uutuuksia.

Sokoksen verkkokaupassa on Design-viikkojen aikaan myös ostoetu, saat etukoodilla -10% alennusta kaikista Iittalan tuotteista. (Etu voimassa 15.3. saakka)

Klaus Haapaniemen Tanssi-sarja on kattavasti esillä. Ihastuttava kuvio- ja värimaailma säväyttää. Iittalan osastolla voit myös kokeilla, miten kuviolliset astiat sopivat yhteen muiden yksiväristen osasten kanssa. Yhdisteltävyys on avainasia, nyt kattauksissa suositaankin rentoa otetta. Kaikkien astioiden ei tarvitse olla samaa väriä tai muotoa.

Iittalan kevään mallistossa on myös tekstiileitä. Tyynyjä, keittiöpyyhkeitä ja serviettejä. 

Tumma sävymaailma valtaa sisustuksessa, sama tumma sävymaailma näkyy myös Iittalan lasiesineissä. Tummilla esineillä saat kotiin kontrasteja.

Kohta alkaa lahjasesonki. Upeimpia lahjoja ovat klassikkotuotteet, kuten Aalto-maljakot. Minultakin löytyy muutama Aalto-maljakko, olen käyttänyt niitä sekä maljakoina, että säilytysastioina pienille esineille.

Astioissa löytyy myös mustavalkoista värimaailmaa. Ihania nuo pienet kupit ja keraamiset lusikat. Itämaisen ruoan tarjoiluun voi käyttää suomalaista designia.

Poimin vielä kollaasiin muutamia kuvia suosikkituotteistani. Aitio-hyllyt ovat minusta todella kivoja, monikäyttöisiä pienesineitä vaikka keittiöön, eteiseen tai pukeutumistilaan. Meno-kassiin sujauttaisin luettavat lehdet sängyn vierelle ja Vakka-laatikoihin pakkaisin kameravarusteeni. Leimu-valaisimen puolestaan sijoittaisin kunniapaikalle olohuoneeseen. Kyllä, kaikille löytyisi heti käyttöä.

Sokoksen Iittalan osastolta löytyi vielä paljon muutakin huokailemisen arvoista, mm. ihanat Ruutu-maljakot.

”yhteistyö”

Write A Comment