Sain eräältä lukijalta toiveen esitellä niitä isäni Juhani Melenderin maalauksia, joita meillä on tällä hetkellä Koodissa myytävänä ja esillä. Tässäpä pieni katsaus näihin teoksiin. Isäni maalaa konkretismia, jossa muodot ja värit kohtaavat hienoissa sommitelmissa. Tauluja on helppo yhdistää sisustukseen ja toisiin taideteoksiin. Ne toimivat pieninä väripisteinä sellaisenaan tai osana näyttävämpia taulukollaaseja.

Sisustuksen Koodin lisäksi tauluja löytyy Turun Taidelainaamosta, heidän sivultaan näkee kätevästi kulloisenkin taulutilanteen. Taidelainaamo on kätevä, voit kokeilla miten taulu asettuu kotiisi ja lunastaa sen itsellesi joko osissa maksaen tai tietysti kertamaksulla.

Taide tuo sisustukseen eloa ja persoonallisuutta. Modernit kuvioinnit ovat selkeitä ja kiinnostavia.
 
Isäni työt ovat tällä hetkellä esillä Kokkolassa KH Renlundin taidemuseossa, hänen näyttelynsä on siellä avoinna 12.4.2015 saakka. Jos liikut Pohjanmaalla, käy ihmeessä katsomassa töitä. Museo on upeassa vanhassa talossa, modernit työt näyttävät hyviltä vanhan rakennuksen miljöössä.

Näiden paikkojen lisäksi pääset tutustumaan tauluihin isäni työhuoneella, voit ottaa häneen suoraan yhteyttä, yhteystiedot löytyvät hänen sivuiltaan.
Kaunista viikkoa!

4 Comments

  1. Tosi kauniita ja tosiaan, helposti muuhun sisustukseen yhdistettäviä tauluja! Taidanpa tietää, mistä Sinunkin visuaalisesti pettämätön silmä on peräisin:)

  2. Anne

    Kiitos 🙂 isin työt ovat kyllä niin upeita. Ja taitaa tosiaan innostus kaikkeen visuaaliseen tulla sekä isiltä että äidiltä!

  3. Anne

    Kiitos Marjukka 🙂 isi tekee upeita tauluja ja äiti on hyvä muusa. Äiti on mm. tehnyt näyttelyn ripustukset, jotka ovat todella onnistuneet.