Enpä ennättänyt tänä viikonloppuna kuvaushommiin, niinpä selailin arkistojani ja etsin tällaiseen keväiseen fiilikseen sopivia kuvavaihtoehtoja. Löysin nämä reilun parin vuoden takaiset kuvat, joissa olen järjestellyt erääseen myytävään asuntoon pieniä somistuksia. Näissä kuvissa on ihanasti kevään heleyttä.

Tuumiskelin juuri meidän pääsiäiskoristuksia, ajattelin että jonkinlaiset kasvirykelmät voisivat olla kivoja. Yhtä hyvin tuossa joukossa voisi olla pari sipulikasvia, näin asetelma olisi ihan pääsiäisen henkeen. Tänään meillä kävi muutamia pieniä virpojia, joten pääsiäisen pajunkissat on jo maljakossa. Saamme tosiaan vieraita pääsiäisen ajaksi, se onkin kivaa, saan suunnitella isommalle porukalle ruokalistoja.

Kartellin muovituoleihin moni on vissiin vähän kyllästynyt, mutta toisaalta, ovathan ne raikkaita. Riippuu miten pleksin yhdistää. Tuossakin joukossa on yksinäinen rokokootuoli, se antaa heti kokonaisuuteen oman mausteensa.

Kukkatapetit on vieläkin minusta ihania, nytkin tuijottelen omaani välillä kun tätä naputtelen. Taidan olla vähän romantikko, vaikka simppelin tyylisuunnan edustaja olenkin. Lettusta kiinnostaa kaikki, oli kovasti apuna järkkäilyhommissa.

Miten on, löytyykö sinusta yhtään romantikkoa, siis sisustuksen suhteen?

7 Comments

 1. Ihana tapetti! Itse haluaisin juurikin makuuhuoneeseen kukkatapetin päätyseinälle, mutta luulen, että joudun taivuttelemaan miestä vielä tovin. 😉

 2. Anne

  Makuuhuoneeseen sopii erityisen hyvin pehmeä kukkakuosi. Entäpä jos tapetin sävyt olisivat rauhallisen maanläheisiä, ei kovin pastellisia. Josko silloin miehesikin innostuisi 🙂

 3. Anne

  Uskaltaisit! Tapetin voi aina repiä pois kun kyllästyy ja taas maalata yksiväriseksi. Mä repäisin kerran ja tapetoin meidän makkarin takaseinän Designers Guildin kukkatapetilla, olisihan pitänyt arvata, ettei Guildin tyyli ole kuitenkaan minua – joten tapetti oli ehkä vajaa puoli vuotta seinässä, kunnes eräänä päivänä vaan revin sen pois ja maalasin seinän takaisin valkoiseksi. Ei ollut homma eikä mikään.

  Mä luulen että pidät herkistä pastellisävyisistä, joten Mulberryn kokoelmista voisi löytyä sulle ihana tapetti. Morriksella on myös kivoja, mutta veikkaan, että sulle vähän liian murrettuja sävyjä.

 4. Anne

  No niinpä, mä haaveilen aina että olisi kesäasunto, jonka saisin sisustaa ihan eri tyyliin kun meidän kodin. Nykyinen talo on ripauksen perinnetalomallinen, joten siinä jo itsessään on vähän tuota romantiikkaa, niinpä en uskalla sitä tuoda liikaa sisustukseen. Vaikka se Mulberryn kukkatapetti löytyykin 🙂

 5. Kukkatapetit ovat ihania! Taidan kysyä vuokranantajalta, saanko tapetoida yhden tai kaksi seinää. Myöntävä vastaus ja taas olisi nenä kohti Turkua. ��
  Mukavaa pääsiäisviikkoa!
  -Minna