Terkut meidän olohuoneen pieniltä asukeilta. Eilen minulla oli poikkeuksellisesti maanantaivapaa ja nautittiin täysillä aurinkoisesta kelistä ulkona ja sisällä. Kuvat nappasin vasta auringon kirkkaimpien säteiden mentyä. Käytiin koirulaisten kanssa ihanalla lenkillä ja sen jälkeen maistuikin lekottelu sohvalla.

Olkkarissa on nyt talven jälkeen vähän sekalainen somistus. Olen nakutellut seinille isännän perintöjuttuja ja isin tauluja. Ikkunalaudalle ostin rykelmän viherkasveja, niistä en ole ihan varma, mutta halusin kokeilla. Kohta heivaan villamaton varastoon ja tuon vaaleamman Askon tuohon tilalle. Jotenkin harmaata, mutta halusin vähän vaihtelua valkoiseen ja selkeyteen. Katsotaan mihin suuntaan tuosta lähdetään sisustuksen suhteen. 

 Pikkuisen päikkäripaikka. Kohta kiepsahdinkin tuohon viereen.

Viherkasvikokeilut ikkunalaudalla. Ennenvanhaan oli kukkapöytä ikkunalla, tässä vähän samaa ideaa. Saapas nähdä miten saan kasvit edes pysymään hengissä. Toisaalta nuo ”mummokukat” ovat vissiin aika helppohoitoisia.

Ruokapöydällä melkein jo pääsiäiseen sopivaa kukka-asetelmaa. Huomatkaa Tom Dixonin Etch-tuikkukuppi, kulta miellyttää nyt.

Kuvailen seuraavaksi olohuonetta vähän keväisemmässä asussa.

3 Comments

  1. Hyvää huomenta pienet nelijalkaiset ja Anne!
    Kaunista on "sekaisuudesta" huolimatta. ☺️
    Iloisin terveisin
    Minna

  2. Näyttää ihanalta! Sohva miellyttää myös silmää, ihana väri! Mikähän se nyt olikaan malliltaan ja löydänkö sen Koodista? Sohvattomuus alkaa nyt hieman jo kiristämään. 😀

  3. Kaunista! Jotenkin tähän aikaan vuodesta iskee sellainen tunne että jotain muutosta kotona tarvis ja äkkiä! Muuten mikä on tuo ihana valaisin ruokapöydän päällä? -Pauliina