Klassikot ja uudet jutut sulassa sovussa. Vaihteeksi vähän tummempaa ja värikkäämpää. Olen jopa yllättänyt itseni haaveilemasta tuollaisesta oikein tummasta sohvasta. Minä, joka olen aina vannonut valkoisen sohvan nimeen. Mutta hyvässä sohvassa voi olla useammat päälliset. Kuvan sohva on Adean Slim Band.
 (paitapusero By Malene Birger / farkut Diesel Skinzee*saatu /
 lenkkarit Puma Match / kello Emporio Armani*saatu / sormus SysterP)

Rakastan rakastan paitapuseroita. Niiden ainoa vika on silityksen tarve, minulla on kuulkaas usein kaapissa pino pestyjä paitiksia odottamassa silitystä, ja se pino voi odottaa siellä vaikka toista kuukautta. Parhaita ovat laadukkaista kankaista tehdyt paitapuserot, niitä ei tarvitse kauan silittää, vähän kun näyttää rautaa niin ovat käyttövalmiita.

Paitiksen malli on myös tärkeä. Sen tulee olla nätisti istuva, mutta minä en pidä tiukoista malleista. Valitsen itselleni aina väljälinjaisen tai tuollaisen maltillisesti vartaloa mukailevan. Tämä paita on täynnä pieniä hienoja yksityiskohtia, joita ei kuvista näe. Puin paidan rennosti farkkujen päälle.

Tästä tulee varmasti yksi kevään jumitusasuistani. Vielä sain vetaista päälle villakangastakin ja lämpimän huivin. Toivottavasti pian pelkän jakun tai trenssin.

Millaisesta paitiksesta sinä pidät – väljästä vai tiukasta?

8 Comments

 1. Mä rakastan paitiksia <3. Minulle tulee aina keväisin ja syksyisin valtava paitishimo, ja siinä samalla punaisen tai pinkin huulipunan käyttö.
  Valitsen aina isoja ja väljiä paitiksia, en tykkää kireistä ollenkaan. Mitä isompi, pidempi ja leveämpi, sen parempi!

  Onko tuo musta tuoli Ilmari Tapiovaaran Crinoletto? Aivan täydellisen hyvä istua, viime kesänä testailin tuoleja Designmuseossa Ilmari Tapiovaara -näyttelyssä, ja olisin voinut jäädä Crinolettoon istumaan ikuisuudeksi, niin kauniskin…

 2. Mulla on toi Adean Slim Band sohva, ja se on kyllä niin kiva. Hyvä istua, ja mun pieneen kotiin just sopiva kun ei ole kovin raskaan näköinen.

 3. Anne

  Raikkaan paitiksen kanssa värikäs huulipuna muuten sopiikin tosi hyvin. Ja mikäpä olisi klassisempi kombo kuin valkoinen paitis + punaiset kynnet/huulet 🙂 Väljissä paitiksissa on niin mukava olla. Muistan edelleen kauhulla ne ysärin/vuosituhannen vaihteen tiukat stretch-paitikset, jotka nousi aina ylöspäin kun vähän liikkui.

  Juu, tuoli on Crinoletto -ihan unelma kyllä.

 4. Anne

  Slim Band on tosi hyvä valinta, laadukas ja siro. Hyvän valinnan olet tehnyt! 🙂

 5. Anne

  Kiitos vinkistä, käynpä kurkkaamassa noitakin. Silitys tosiaan on se huono pointti paitiksissa.

 6. Vaikka monessa muussa asiassa pihistelenkin, niin yksi jossa surutta törsään on paitapuserot ja pesulapalvelut niille. Sekä omille että miehen paidoille. Kun vie kerralla monta paitaa pesuun ja silitykseen, niin ei jää niin paljon edes hintaa/paita.

 7. Anne

  Hei, tuota vinkkiä pitää harkita kun on useampi paita menossa samalla kertaa pesuun. Miten luksusta onkaan saada täydellisesti silitetty puhdas paitis päälle.