Pariisin muotiviikkojen ”kirjeenvaihtajani” Petrin kuvasaldoa tässä taas tarjolla. Haastateltuani muotiviikkokävijää, kevään kuumista trendeistä nousi kuulemma seuraavat kolme asiaa esille:

”tasaisen sininen farkkukangas / leveät lahkeet / keskiruskea mokka” 

Näköjään ihailemaani puuterisen nudea sävyä on edelleen paljon. Ylimmän kuvan naisen asussa on todella herkkä värimaailma, samoin tässä villakangastakkiasussa. Tumma oliivinvihreä sopii todella hyvin puuterin sävyn kanssa yhteen.

Napapaitamuotikin näyttäytyi. Sopii ainakin nuorille ja hei, kun kesä koittaa niin miksei myös aikuisillekin, jos masu kestää. Kuvan housuasu on saanut liehuhelmaisesta topista annoksen naisellisuutta. Ihana tuo harmaa sävytys asukokonaisuudessa.

Anna Dello Russo sävähdyttää aina. Selvä peru/inka-henkisyys oli nähtävissä monen muotiviikkoilijan asussa. Ensi syksynä voimme varmasti bongata kaupoista inkahenkisiä neulekuoseja. Entäs hatut, osaatteko käyttää?

Tässä nyt ajankohtaista farkkusävyä, samalla myös leveää punttia. Erikoiset asusteet ovat aina suosittuja muotiviikkoväen keskuudessa. Petri kertoi bonganneensa tuon instagram-laukun ja hänen peräänsä laukkua säntäsi kuvaamaan myös Tommy Ton.

Vaalea harmaa yhdessä kokonaisuudessa on kyllä herkullinen. Huomatkaa poolokaulus ja valkoiset lenkkarit. Ja hei täälläkin saa kaivaa aurinkolasit esille!

Kiitos kuvista Mr Coolpool  

Katsokaa miten hulppea asustus neitosella. Kokovalkoinen asu saa potkua näyttävistä käsikoruista ja Louis Vuittonin uutuuslaukkumallista. Nyt tekee mieli taas kerrostaa käsikoruja. Kyllä näiltä tyyliniekoilta aina tulee inspiraatiota poimittua.

Inspiroivaa viikonloppua!

5 Comments

 1. En mahda sille mitään, että tuo "huomatkaa" -imperatiiveily, joka vähän väliä täällä esiintyy, on silmiini kovin ylemmyydenhenkinen. Varsinkin kun käsketään huomaamaan kuvan ilmeisin yksityiskohta. Mutta ajankohtaista muotia on kyllä kiva katsastella.

 2. Anne

  Eikö, mä niin halua jotain räväkkyyttä omaankin kevätpukeutumiseen 🙂

  Kivaa viikonlopun jatkoa!

  (nyt menen kurkkaamaan sun blogia)

 3. Anne

  Voi apua, ei tosiaan ollut tuollainen tarkoitus, lähinnä kun innostun tykkään jutustella ja huomioida. Mutta mahtava kuulla, että näitä ajankohtaisia muotipläjäyksiä on kiva katsella.