Nyt on käynnissä kansainvälisten muotiviikkojen viimeinen rutistus Pariisissa. Itse en paikalle päässyt, mutta ei hätää, siellä on virallinen ”kirjeenvaihtajani” Petri. Hän lähettelee meille kuvaterveisiä ja tässä ensimmäinen osa. Eilen napattuja fiiliksiä Elie Saabin näytöksestä. Ilma Pariisissa on kuulemma todella keväinen, aurinko paistaa ja lämpöä on noin 18 astetta. Oi että.

Pariisissa oli kuulemma paljon väkeä ja kova hulina, se taitaa vuosi vuodelta mennä vaan hullummaksi. Ihmiset ovat kuitenkin ystävällisiä ja kärsivällisiä tuossa rumbassa. Ovathan nämä muotiviikot aina vähän erityislaatuisia tapahtumia.

Maailman suosituimmat bloggarit ovat kuin filmitähtiä. Heillä on miljoonia seuraajia ja ympärillä pyörii aikamoinen sirkus. Alla esimerkkiä Kristina Bazanin meiningeistä. Hän kirjoittaa Kayture-blogia. Muutamia vuosia sitten Kristina sai palloilla ihan kaikessa rauhassa muotinäytöksissä, tietysti poseerasi muutamille street style-kuvaajille, mutta fanilaumoista ei ollut tietoakaan. Nykyään nuo fanit tekevät muotiviikoille vähän jopa hallaa. He hankaloittavat kuvaajien työskentelyä ja tietysti luovat vieraille hässäkkää.

Petri kertoi, että Krstina oli Elie Saabin näytöksen jälkeen fanien kuvattavana ja jututettavana kärsivällisesti yli tunnin ajan. Kovaa työtähän tuo tähtibloggaajan homma näköjään. Jos seuraa neitiä vaikkapa instagramissa, tajuaa miten paljon matkustamista ja jatkuvaa päivittämistä bloggaaminen tuolla tasolla vaatii. Pakko myös jaksaa antaa itsestään kuvaajille ja faneille, muutenhan suosiota, eli työtä ei olisi.

Palataan taas pian Pariisin tunnelmiin! Kiitokset Petrille!

8 Comments

 1. Toisilla on sitten ihan omat kirjeenvaihtajatkin. 😀 Mahtavia tunnelmia, täällä ei vielä paljain säärin ihan mentäisi. 😉

 2. Olemme tainneet pyöriä ihan samoissa paikoissa, nimittäin lauantaina lounaan jälkeen kävelimme Tuileriesin läpi ja seurasimme hetken näytösvieraita. Ohi kävellessämme minua paljon pidempi avomieheni vahvisti, että Kristina Bazan oli tosiaan tuolla väkijoukon keskellä, itse en nähnyt mitään väkitungoksen vuoksi. Aikamoinen hälinä siinä kävi, täytyy nostaa hattua, että Kristina jaksoi iloisena poseerata ja jutella faniensa kanssa.

  Viikonloppuna oli tosiaan lämmintä, mutta tänään taas harmaata, höh… Ihanaa viikkoa sinne! <3

 3. Anne

  Eikö oo, mutta harvoinhan mitään tulee itsekseen. Moni luulee, että bloggarit saa kaiken tarjottimella – juu ei todellakaan. Mitä suositumpi bloggaaja sitä enemmän hommaa, se on varma se 🙂

 4. Anne

  Onko, voi vitsit. Onpa hän nuorena alkanut kiertää muotiviikkoja sitten, muistan bonganneeni Kristinan jo vuosia sitten seisoskelemasta Pariisin näytösten ulkopuolella.

 5. Anne

  Hihhii, hyvin oon järkännyt 🙂 täällä ei tosiaan vielä mennä paljain säärin, edes pitkät housut jalassa.

 6. Anne

  Oi että, teillä onkin siellä ihanat aitiopaikat muotiviikkohulinoille! Näytti tosiaan aika hurjalta tuo Kristinan piiritys. Muistan jo syksyltä, että kun hän tai Chiara lähestyi näytöspaikkaa, oli kauhea kiljuminen ja huuto. Tosiaankin kovaa työtä ja edustamista tuo suosittujen bloggaajien työ. Ja kun seurailee heidän instaa, käy selville, ettei vapaa-aikaa juuri ole.

  Ihanaa kevättä!