Olen kyllä mitä suurimmassa määrin asusteihmisiä. Oma pukeutumistyylini on todella simppeli, tylsäksikin sitä voisi ehkä joskus sanoa. Siksi asusteilla on minulle erityisen tärkeä merkitys. Viime viikolla menin ja tilasin Stella McCartneyn nettikaupasta itselleni keväiset, näyttävät asusteet; laukun ja lompakon. Siitä sain sitten tsemppiä taas siivota kaappeja, ja pidinkin täällä onnistuneen blogikirppiksen. Tarvitsen aina jonkun sysäyksen jotta saan itseni organisoimaan vaatevarastoani.

Noiden ihanuuksien lisäksi sain myös mitä kivoimman Pariisin tuliaisen, söpön meikkipussin, joka ilostuttaa ja muistuttaa joka päivä lempikaupungistani. Sopii settiin ihan loistavasti.

Olen saanut mukavan ylläripaketin Lumenelta, siinä oli mm. nuo uudet huulivoiteet. Koukutuinkin niihin ihan totaalisesti. Molemmista tulee hento häivähdys sävyä huulille, mutta parasta on se tuntu ja kostean, muttei liian kiiltävän näköinen lopputulos. Jos haluan nopsan huolittelun, laitan pelkkää huulivoidetta. Jos taas kaipaan enemmän väriä huulille, lisään ensin huultenrajauskynällä ääriviivat ja vähän väriä, päälle tuota huulibalsamia. Täydellistä. Näissä on kaiken lisäksi nätit yksinkertaiset pakkauksetkin. (tulee kauppoihin huhtikuussa)

Huulibalsamien molemmat sävyt ovat hyviä, väriä kun tulee hennosti. Näillä ei tule sellaista kalvakkaa värivoidetyyppistä huulivaikutelmaa, vaan hennon huoliteltu ilme.

Uusi lompakko on kyllä aika ihana. Minun on pitänyt ties kuinka kauan ostaa uusi lompsa, mutta en ole saanut aikaiseksi. Nyt tilasin tuon samalla kertaa laukun kanssa. Vierellä lemppariasusteet; Emporio Armanin kello, SysterP:n sormus ja Tiger of Swedenin silmälasini.

*huulivoiteet ja kello saatu

4 Comments

 1. Mäkin tykkään tosi paljon noista huulikiilloista, varsinkin tuosta nudesta. Vaatehuoneen siivous on tosi terapeuttista, mulla tulee ainakin hirveästi tilaa, kun raivaan kaikki paksut neuleet odottamaan ensi talvea. Nuo Stellat eivät taida olla nahkaa, hänhän ei käytä sitä tuotannossaan? Kauniita ovat, lompakon sävy on ihana!

 2. Anne

  Joo, nuo huulivoiteet on tosi onnistuneita, jotenkin modernisti kiiltäviä, ei sellaisia liian huulikiiltoja.

  En tiä miks mä inhoan järkkäilyä, mulla on aina huoneessa hirveä pino käytettyjä vaatteita raivattavana. Samoin en meinaa saada itsestäni irti vaatekaapin järjestelyyn, siihen auttaa aina kun hankin jotain superihanaa uutta.

  Stellat ei tosiaan ole aitoa nahkaa, noiden pinta on sellaista jännää nahkamaista kangasta. Lompakon sisus on keinonahkaa, tosi laadukkaan oloista. Stellahan ei käytä eettisistä syistä aitoa nahkaa.

 3. Pieni tyylivirhe noiden lenkkareiden kanssa. EI nailon SUKKAHOUSUJA KIITOS. Mielummin jotkut paksumma sukat, värillä ei ole väliä.

 4. Anne

  Juu, nailonsukkikset ei tosiaan oo parhaat lenkkareiden kanssa, mutta kun niin tykkään paljaista nilkoista ja yritin huijata, ilman sukkia en tarkene.