(takki Day / t-paita T Alexander Wang / farkut Diesel Skinzee*saatu 
/ kengät Ecco*saatu / laukku Stella Mc Cartney)

Ei täällä sentään niin lämmintä ole, että kulkisin tuossa pienessä bomber-takissa, jonka muuten otsikoin maalaisittain pomperi – tuli mieleen että jos joku googlaa pommittajaa, niin ei osu tänne (tuo oli nyt sitten kyllä vitsi). Mutta siis minulla oli kyllä talvitakki vielä suojana kun aamulla töihin kipitin. Olen vain niin väsynyt talvitakkikuviin, että hytisin hetken kadulla pienissä vaatteissa. Hytinä pisti jopa näköjään naurattamaan.

Takki on aika kiva, nyt sitä voin käytellä sisäjakkuna ja kun kevät kunnolla koittaa, saa se siirtyä ulkokäyttöön. Alla on vuosikausia uskollisesti palvellut Wangin teeppari ja käsivarrella keikkuu tietysti uusi laukkuni.

Hiukset minulla on tyypillisellä ponnarilla, mutta muuten vähän rennommasti, sillä suihkin niihin aamulla Cutrinilta saamaani uutta suolasuihketta. Heiltä on tulossa kesäksi ihana kesätuotesarja, jossa mm. suolasuihke. Kirjoitanpa lisää noista jossain vaiheessa. Mutta siis suolasuihke on kyllä aivan mahtava tuote, etenkin vähän taipuisiin hiuksiin. Ja taas hiuksista kun puhe, varasin vihdoin ajan kampaajalle, huomenna saa kuontalo kyytiä.

Mitäs pidätte asusta?

6 Comments