(takki 3.1 Phillip Lim / huivi DAY / farkut Acne / tossut Puma Match / laukku Stella McCartney)
Vielä oli ihanasti kuvausvaloa kun läksin töistä puoli kuuden tienoilla. Viimainen aamu pakotti kietoutumaan suureen huiviin, vaikka aurinko huijasikin koko päivän niin, että kuvittelin ulkona olevan jo tosi lämmintä.
Moni on lisäkseni ihastunut lenkkareihin, itse olen vannonut lenkkarimuodin nimeen jo hyvän tovin, eikä innostus ole yhtään laantunut. Tuossakin asussa valkoiset tossut raikastavat todella paljon. Ja lenkkareista puheen ollen, tänään tilattiin Koodiin jälleen Karhun tossuja lisää. Ensi viikolla pitäisi saapua.
Stellan uusi laukku on ihana. Kaipailin kevääksi ja kesäksi rentoa kassimaista laukkua, jonne voi vaan heitellä kamat. Tämä on juuri sellainen. Monet kassimaiset laukut ovat aika kookkaita, ja koska olen suhteellisen pienikokoinen, halusin laukun olevan siro. 

Takin alla minulla oli valkoinen T Alexander Wang teeppari ja By Malene Birgerin pörröinen slipoveri.

Huomenna keskiviikkona on vapaapäivä. Jospa ulkoilisi vähän ja tekisi vaikka pihahommia.

16 Comments

 1. Anne

  Kiitos Anna Sofia 🙂 Mäkin muuten just kävin ihailemassa sun asuja. Pitäisi myös hankkia leveälahkeiset farkut. Ja joo, yritän nauttia vapaasta, ilman paineita tekemisistä, heh.

 2. Ihana tuo laukku! Olen miettinyt, onko se kiva vai ei -mutta nämä kuvat vahvistaa, että ehdottomasti kiva! Juurikin sopivan rento. Miltä se materiaali tuntuu, tekonahkaa eikö nämä Stellat?

 3. Hei, falabella näyttää todella kivalta, onko koko medium vai large? Olen itsekin haikaillut laukun perään 🙂

 4. Mä en ole ikinä lämmennyt lenkkari-/tennarimuodille, koska mulla on "asennevamma" ja mun mielestä ne on urheilukenkiä… Mutta kun näin yhdet lilat lenkkarimaiset tossut, jotka voisi olla kaupunkikelpoiset, niin mun mielipide alkoi muuttua 🙂

 5. Anne

  Kiitos, oli ihana päivä 🙂 Niin ja sulla on kiva blogi!

 6. Anne

  Mäkin olin usein miettinyt tuota laukkua. Nyt kun rupesin tosissani pohtimaan kassimaista laukkua, nousi tämä suosikiksi. Melkein päädyin Nina Riccin toteen, mutta se tuntui niin raskaan talviselta. Olen tyytyväinen valintaani. Joo Stella ei käytä aitoa nahkaa, mutta materiaali on tosi laadukasta ja työn jälki loistavaa. Vähän ehkä pinta tuntuu nihkeältä, mutta uskon että matsku toimii, sillä tuota on jo valmistettu kauan.

 7. Anne

  Mä taas olen varmaan aina rakastanut tennareita ja lenkkareita siisteihin asuihin yhdistettynä, jotenkin kontrastit kiehtoo (ja mukavuus kans). Mutta niinhän se on että yhdet ihanat yksilöt voi kääntää pään, tässä tai muussakin 🙂

 8. Hei, mitä mallia nuo Acnen hieman vajaamittaiset farkut ovat? Kivan näköiset!

 9. Anne

  Nuo farkut on Flex S ja väri fresh. Olen kyllä lyhennyttänyt lahkeet, niistä tuli vahingossa vähän liiankin lyhyet, sillä näissä farkuissa on niin paljon joustoa, etten tajunnut lahkeiden pongaamisen ylöspäin 🙂

 10. Anne

  Oi oi, onpa laukku herkku myös kultaisin ketjuin. Mäkin olen kyllä tykästynyt tuohon ja halusin myös nimenomaan tämän koon, jotta sen saa taitettua olkalaukuksi. Onneksi näitä ei kovin paljon näe, tiedän täällä Turussa yhden toisen tytön jolla on tällainen (terkut Annalle, heh). Yksi tärkeä kriteeri laukkua valitessani on se ettei malli ole ihan liian paljon hypetetty sillä hetkellä. Mulla meni ohi jo ne hypehetket laukkujen kanssa, kai.

  Ihanaa kesän odotusta myös sinulle!

 11. Kiva asu. Tykkään kans isoista huiveista,jakuista ja lenkkareista 🙂 = Rento siistiä meininkiä <3

  Muuttuvakotini Päivi S

 12. Anne

  Mä oon aina vaan menossa pukeutumisen kanssa rennompaan suuntaan, jestas, koskakohan kiipeän pyjamassa töihin 🙂 Mutta joo, rento mut siisti oon jees.