Vaikka minä olen harvemmin sunnuntaisin joutilaana, varaan silti aina pienen hetken rentoutumiseen sunnuntaipäivän kunniaksi. Jälkiruokahetki sohvalla, kahvikupposen, parin suklaapalan ja muotilehden kanssa on riittävä paussi touhuamiselle.

Sohvapöytää koristavat tällä hetkellä kevätkauden sipulikukat. Löysin marketista ruukkutulppaaneita ja valkoisia helmililjoja. Kasvuvaiheessa olevat sipulikukat näyttävät superraikkailta mustalla sohvapöydällä. Nyt innostun tummista yksityiskohdista, niinpä musta sohvapöytä on nappivalinta tähän hetkeen. Syvää sävyä tälle visualistille toi myös kahvikupin tassi. Kaivelin kaapista isännän keräämästä Romanovin astiastosta koboltinsinisen lautasen. Kuulkaas näillä pienillä asioilla on iso merkitys, minä ainakin syön myös silmilläni. Kaikenlaiset värilliset ja kuviolliset astiat myös kolahtavat just nyt.

Lempimuotilehteni on StyleBy. Pukeutumisinspiraatio herää aina henkiin, kun uppoutuu hetkeksi lehden pariin. Seitsemänkymmentälukua hehkutettiin kovasti, leveitä lahkeita odotellessa.


Tänään jälkiruokakahvina oli espressoa lämmitetyllä runsaalla maidolla. Tykkään kokeilla erilaisia kahvivariaatioita. Kylkiäisenä Nespresson suklaapaloja, joita isäntä on meille tilaillut ja joita myös Nespressolta sain äskettäin.

Kultalusikka se myös ilahduttaa, onhan se nätti. Kahvihetken jälkeen suuntasinkin katsomaan miesten viittäkymppiä. Matti kyllä taisteli hienosti.


Miten te rentoudutte?

2 Comments

  1. Kauniita värejä ja kiva tunnelma näissä kuvissa! StyleBy on myös suosikkejani, usein lehden asujutuissa vilahtaa taustalla mielenkiintoisen näköisiä kotejakin, mitä niin tekisi mieli päästä enemmänkin vilkuilemaan! Itse rentoudun myös usein hyvän juoman ja lukemisen parissa, juuri kirjoittelinkin teenjuomisesta uuden sisustuskirjan parissa. 😀 Mukavaa viikkoa!