Tänään töiden jälkeen piipahdin Sokoksella fiilistelemässä juuri alkanutta Kutsu Kauneuteen-tapahtumaa. Pompomit ja kyltit on katossa, purkit riveissä kaikki valmiina hulinoille.

Herttainen Sanna oli tälläkin kertaa Turun Sokos Wiklundilla juontohommissa. Hän poimii viikon aikana tärppejä ja infoa meille kuultavaksi.

Minä suoraan työpäivän jälkeen tutustumassa Lumenen tarjouksiin. Kaikkea kivaa uutta oli taas tarjolla.

Jokaisella on varmasti lempituotteita, joita tulee aina valittua, tällaisissa tapahtumissa niitä kannattaakin täydentää. Toisaalta on mukava löytää uusiakin suosikkeja, niiden valinnassa auttavat eri merkkien konsulentit.

Nyt pääsin istahtamaan Lancomen meikkitaiteilijan käsittelyyn. Kerroin sutaisseeni aamulla kasvoille juuri saamaani Lancomen Miracle Cushion-meikkivoidetta. Hän kertoi lisää tuotteesta, siihen voi ostaa täyttöpakkauksen edullisempaan hintaan, minulle menisi nyt ehkä vähän vaaleampi sävy, kesällä päivettyneenä taas voisin ottaa käyttöön nyt saamani tummemman sävyn. Meikkivoidetta voi taputella iholle, itse olin ennemminkin vedellyt tyynyllä kasvoja, kumpikin tapa käy. Kokeilen silti ensi kerralla taputustekniikkaa. Tämä meikkivoidetyyny on tosiaan kotoisin alunperin Koreasta, sieltä leviää nyt kuulemma kuumimmat kosmetiikkatrendit. Mm. BB- ja CC- voiteetkin ovat alun perin sieltä kotoisin.

Laiteltiin myös vähän poskipunaa ja huulipunaa. Nyt ovat pinnalla läpikuultavat ja heleät värit.  Tapahtumassa kannattaa hyödyntää ammattilaiset vinkit ja kysellä vaikka apua kevätlookin päivityksessä. Sävyvalintavinkeillä ja oikeanlaisilla levitystekniikkaohjeilla on suuri merkitys ja piristys olemukseen. Itse ainakin helposti jämähdän tiettyyn samaan meikkirutiiniin, saan aina inspiraatiota kun joku toinen auttaa näissä jutuissa.

Väreistä puheen ollen, kevään uudet trendisävykartat löytyvät eri merkkien ständeilta. Kuvassa Diorin kevään teemavärejä. Bongaan raikasta koralliin taittavaa punaista ja lämpimään menevää nudea. Luomiväreissäkin näkyy vihreän voittokulku, jännä miten sama sävy on kartalla sisustuksessa ja meikeissä.

Jos paikkakunnallasi ei ole Sokosta tai Emotionia, pääset shoppailemaan tuotteita Sokoksen verkkokaupan puolella.

Tästä on ihana aloittaa kevään kosmetiikkapäivitykset.

”yhteistyö”

Comments are closed.