Tänään pätkäistiin hiukset reilusti lyhemmiksi ja raidoitettiin runsailla vaaleilla raidoilla. Ihanalta tuntuu taas vaihteeksi. Joka kerta pätkäisyn jälkeen päätän, etten enää päästä kuontaloa villiintymään, mutta sitten taas palaan ponnariin ja unohdan sen kasvaneen tukan. Käyn nykyään Atelje-kampaamossa Essillä ja olen tosi tyytyväinen hänen käsittelyynsä. Essi tuntuu tietävän mikä on hiuksilleni paras väri ja leikkaus, ei tarvitse selitellä ja aina lopputulos on mieleinen. 

Päivän asukuvatausta on vaihteeksi erilainen, piirun verran normaalia katunäkymää upeampi. Piipahdin viemässä Turun Taidelainaamoon uusia isin maalauksia ja kun ihastelin maisemia, ajattelin hyödyntää niitä asukuvien taustana. Ongelma oli että olin yksin liikkeellä, mutta eipäs hätää, rohkaistuin kysymään kahdelta nuorelta neitoselta kuvausapua. Kiitos vielä kuvaushetkestä, nämä kuvat ovat tosi kivoja. Terkkuja vaan jos tätä luette!

 (takki Ganni / huivi Acne*saatu Gaudetesta / farkkupaita Zara / 
farkut Diesel Skinzee*saatu /lenkkarit Ecco*saatu / laukku Stella McCartney)

Kietouduin oikein mielelläni tänään tuohon lämpimään villakangastakkiin. Kaulaa lämmitti yksi kolmesta jättihuivistani, Gaudetesta saatu Acnen kuviollinen Canada-huivi. Jalassa taas valkoiset tossut. Miettikäähän muuten miltä asu näyttäisi jos niiden tilalla olisi vaikkapa mustat nilkkurit.

Farkkupaita ja mustat farkut ovat yksi helpoimmista yhdistelmistä. Tänä keväänä farkkusininen todella siirtyy farkuista myös paitoihin ja hameisiin. Enkä pistä pahakseni, rakastan tuota väriä ja materiaalia.

Nyt taas maltan kulkea hiukset auki ja toisaalta ponnari saa erilaisen viban lyhyenä versiona.

Mitä pidät polkastani?

23 Comments

 1. Hyvin passaa uudet hiukset. Mullaki pitkät puoleen selkään saakka hiukset ja aina kiinni. Helppo laittaa ponkkarille tai vetassa nutturalle…olen laiska laittaan hiuksia. Joskus isompiin juhliin laittanut auki hiukset esim. häihin, mutta hetken päästä taas kiinni, ko ärsyttää ko ne on tossa "naamalla". Monesti haluttanut pätkässä, mutta en ole uskaltanut…vaikka kasvava luonnonvara 🙂 Öitä sinne z z z…
  Muuttuvakotini Päivi S

 2. Anne

  Mulla on pitkissä hiuksissa pari ongelmaa, pehmeä hiuslaatu ja tuo kiinni pitäminen. En vaan kestä kun hiukset roikkuu "tiellä" ja siksi ne tuli aina vaan laitettua ponnarille, eli nimenomaan ymmärrän tuon naamalla olemisen. Tämä lyhyt malli on niin paljon kiitollisempi pitää auki ja tietysti hiuslaadullekin armeliaampi.

  Öitä sinnekki zzzz…kohta 🙂

 3. Lähti hiusten mukana 10- vuotta iästä pois! Sopii siis paremmin kuin hyvin!! Tosi freessi. Värin mukana tuli lisää VOLYYYYMIA!! PEUKKU!!

 4. Pakko kommentoida, että uusi tukka näyttää tosi raikkaalta. Sopii sulle kyllä erittäin hyvin! 🙂

  -Henriikka

 5. Hyvä polkka!
  Mä leikkautin vähän aikaa sitten vielä takaa lyhyemmäksi mun polkkaa, mua ärsytti jo sielläkin liika pituus. Eli olen nyt leikkauttanut kolme eri polkkapituutta, ja tämä kaikista lyhin polkka on kivoin, eli ei mene enää takaa kiinni, mutta ei haittaa. Sopii päänmuotoon parhaiten.

 6. Anne

  Voi että, kiitos paljon. Kieltämättä tämä lyhyt versio on hepompi laittaa ja väri tekee siitä jämäkämmän käsitellä.

 7. Anne

  Kunnolla piti pätkiä kun kerrankin pääsin kampaajalle 🙂

 8. Anne

  Lyhyt polkka on niin klassinen ja se oikeastaan sopii kaikille ja mihin vaan hiuslaatuun.

 9. Sä näytät ihan harakalta, tai oisko kotka? 🙂

 10. Ihan nappi tuo uusi malli ja sopii varmaan kivasti myös keskijakauksella!

 11. Ihanat hiukset ja muutenkin kiva tuo sun tyyli. Taitaa joku kommentoija olla vähän kateellinen vai olisiko muuten vain huono päivä.

 12. Anne

  Kiitos Outi, tykkään kyllä kovasti ja täytyy tosiaan koittaa keskijakaustakin joskus.

 13. Anne

  Kivasti sanottu ja kiitos paljon kannustuksesta 🙂 Joskus näitä ikäviä ihmisiä vaan mahtuu myös joukkoon, mitäpä niistä!

 14. Ihanat hiukset!!!!tosi freesi<3 terveisin Satu Lottelundilta!