Sain viime viikolla Eccolta uudet kevätkengät, tämän mallin nimi on O2. Olen fanittanut lenkkareita ja valkoisia tossuja jo pitkän aikaa. Kun minulle tarjottiin näitä Eccon valkoisia kävelykenkiä, ei tarvinnut miettiä otanko vastaan. Huomautan, etten ota vastaan kaikkea mitä tarjotaan, minusta on tuhlausta kerätä itselleen juttuja, joita ei tule käytettyä, parempi että päätyvät jollekin toiselle käyttöön. Blogissani näkyvät saadut tuotteet ovat aina sellaisia, jotka voisin itsekin valita itselleni.   

Olen jo ennättänyt käyttää kenkiä muutaman päivän. Jo reipas ulkonäkö lupaa hyvää, nämä ovat yhtä mukavat jalassa kuin miltä näyttävätkin. Valkoiset kengät ovat aina vähän arat, mutta nämä ovat tavallista huolettomammat, sillä päällinen on goretexiä, joten pinta hylkii likaa ja märkää. Eipä haittaa pukea jalkaan sadekelilläkään.

Pohjassa on hauskat reiät, muoto muistuttaa lenkkitossuja, mutta on ehkä piirun verran kenkämäisempi. Siispä jos et ole ihan varma lenkkarimuotiin osallistumisesta, mutta reippaat valkoiset kengät ihastuttavat, kokeile näitä. Valkoisilla kengillä taikoo hetkessä asuun raikkautta ja ajankohtaisuutta.

Ennätin yhdistää Eccot nahkahousuihin ja farkkupaitaan. Näistä tuli kertaheitolla yhdet suosikkikengistäni. Kiitokset Eccolle!


Miten on, meinaatko pukeutua valkoisiin tossuihin tänä keväänä?

Ps. Loppukevennys – minut ”pakotettiin” postaamaan tämä videolinkki. Olen kuulemma vähän tuollainen joskus, etenkin jos katsotaan telkkua 🙂 Suosittelen katsomaan, niin söpö pätkä.

https://www.youtube.com/watch?v=lPQFWEl5YkE&feature=youtu.be

4 Comments

 1. Heips!
  Tossujen värillä ei ole väliä kunhan ovat valkoiset. 🙂 Vielä en ole hankkinut tossuja, jotka näyttävät kivoilta muuallakin kuin lenkkipolulla, mutta nuo Eccot näyttävät oikein kivoilta. Ja gore-tex päällinen nostaa Eccot hankintalistan kärkipäähän.
  -Minna
  P.S. Video oli ihana, kaikki ovat joskus hieman väsyneitä. Pirteää viikkoa!

 2. Hih, tuo video on hauska! Itse nukun aina telkkarin edessä. Ei ole ohjelmaa minkä eteen en nukahtaisi. 😛

  Valkoiset lenkkarit näyttävät niin hyville, mutta huithapeliluonteelleni ne eivät sovi. Siksi ostin mustat. 😉

  Poletti

 3. Anne

  Heips, niinpä valkoiset tossut on parhautta 🙂 Mä oon nyt ihan innoissani näistä Eccoista, tänäänkin oli vähän kosteaa tuolla meidän perukoilla, ei haitannut yhtään kun on tuo goretex 🙂

  Ihanaa viikkoa sinne!

 4. Anne

  Tuo video on niin suloinen, se kohta kun kaverin häntä kopsauttaa hänet kumoon on etenkin ihan huippis 🙂 Kyllä valkoisiakin uskaltaa valita kenkiin, putsaa vaan tarpeeksi usein, vaikka taikasienellä! 🙂