Sunnuntaihin sopii visuaalinen nautiskelu ja sitä tarjoilen tänään teille näiden kauniiden kuvien muodossa. Kuvat ovat lingered upon-blogista, jota voin myös suositella lueskeltavaksi silloin kun mieli tekee lepuuttaa silmiä kaikessa kauniissa.

Kuvien huoneisto sijaitsee Kööpenhaminassa ja se on taidegalleriana toimiva konsepti nimeltään The Apartment. Gallerian sisustuksen ovat luoneet sisustusalan huiput ja tietysti sen huomaa kun katselee taidokasta lopputulosta.

kuvat: lingered upon / Alice

Mitäs sanotte, alkaako mieleen hiipiä kaipuu mielenkiintoisemmasta sisustuksesta. Selkeää voi olla, vaikkei väriskaala tai huonekalujen linjat ole minimalistisia. Yhdistelyn taito täytyy olla hyppysissä kun lähtee toteuttamaan sisustusta tuohon tyyliin, mutta jos homman osaa lopputulos palkitsee.

Huomioita:


-värien käyttö ja sininen sävy
-messingin hohto
-valaisimet, erityisesti pallokupu
-hentorakenteinen kirjahylly -kirjoineen
-kirjat osana sisustusta
-villamatot
-pitkät verhot!
-yksinkertaiset ja huolettoman näköiset asetelmat

3 Comments

  1. Kaunista on. Minua on alkanut viehättää todella paljon yhdistelmät modernia ja vanhaa sekä värit/kuviot. Toisaalta olen ihaillut pukeutumishuoneesi kukkatapettia jo pidempään. 🙂 Esim. uusimmassa (4/15) Residence-lehdessä oli taas kerran ihan mieletön tukholmalaiskoti s. 31 "Sofias sköna stil". Piti jo aiempaan postaukseesi, jossa oli Atollo-valaisin kommentoida, että googlaamalla nimellä siitä valaisimesta löytyy aivan mieletön kuva, jossa se kullanvärisenä on tummaa seinäpintaa vasten… Se kuvan tunnelma ei jätä rauhaan… Mitä siis yritän sanoa, kai että pitkän vaalean kauden jälkeen tummempi maailma ja näyttävämmät esineet/asiat kolahtaa nyt tosi paljon. 🙂 ps. Sen vuoksi kai kaipailen sitä teidän vanhaa tummaa sohvapöytääkin taas kuviin… 😉
    Terv. Suviiiiii