Pääsiäinen meni ja hurahti. Saatiin viettää sitä isolla porukalla rennosti hengaillen, tosi ihanaa oli. Ilostutin itseäni pienellä lahjuksella, nimittäin Acnen uusilla Boy-farkuilla. Farkkuja ei ollut minun kokoani lähikaupassani, eli Elementissä, mutta he ystävällisesti tilasivat Acnelta farkut minulle. Tiesittekö että voitte tilata tiettyjä Acnen juttuja myös paikallisilta jälleenmyyjiltä, eli täällä Elementistä ja Helsingissä esimerkiksi Gaudetesta. Mielummin kannatan lähikauppoja kuin ruotsalaisia nettikauppoja, jos vaan mahdollista. Farkut saapuivat kahdessa päivässä.

Tyttönen ihmettelee mamin kuvaustouhuja, kuten aina. Lähellä täytyy olla ja osallistua. 

Tämä farkkumalli jakaa varmasti vähän mielipiteitä, vyötärölinja on suht korkea ja lahje kapenee maltillisesti alaspäin. Vähän sellainen mom-farkku joka nyt on kova sana. Pakko yhdistellä näiden kanssa erityisen nättejä juttuja, ettei kokonaisuudesta tule liian poikamainen.
Ihmisten ja uusien farkkujen lisäksi minua ilostutti pääsiäisenä valtaisat kukkakimput, jotka kätevästi nappasin kuvauksista mukaani. Rakastan tuollaisia sekalaisia kimppuja, tässä on ranskalaisia tulppaaneita, papukaijatulppaaneita, neilikoita, hyasintti ja leinikkejä.
Minulla alkaakin nyt loma Koodista, mutta yllättäen olen buukannut siihen muita työmenoja, keskiviikkona suuntaamme Helsinkiin ja torstaina Lahteen. Ei ole ainakaan tekemisen puutetta.

2 Comments

  1. Minäkin ihastui kukkakimppuun. Täytyykin tässä joku päivä hemmotella itseä kauniilla kimpulla 🙂

    Mukavaa arkeen paluuta!

  2. Ihania kuvia ! 🙂 ja kimppu on niin kaunis.
    Löysin muuten sen Twist&Tangon huivin ja se on päässyt jo useana päivänä käyttöön, tykkään siitä kovasti. Kiitos siis sulle, en olis ilman sun blogia löytänyt sitä 🙂

    -Maria