Tänään oli pitkä mutta tosi hauska kuvauspäivä Sokoksen juhlamuodin puitteissa. Sain päivän aikana olla hemmoteltavana meikkaajan tuolissa ja olihan minun ikuistettava ihana lainekampaus ja upea meikki myös tänne blogiini. Kuva on otettu päivän päätteeksi ja minulla on päällä omat vaatteet. Ostin muuten eiliseltä Helsingin reissulta nuo Dieselin leveälahkeiset farkut joita teille täällä hekutin. Nyt hyödynsin ostokseen Sokoksen -20% alea, jolla saa vielä tämän loppuviikon ajan kaikista housuista.

(kasmirneule HM / farkut Diesel / kengät Ecco*saatu)

Viihdyin niin hyvin lainekampauksessa, että tuumin josko hankkisi itsellenikin tuollaisen laineraudan. Tähän polkkapituuteen laineet istuvat kivasti, tulee pikkuisen 30-lukulainen viba.

Taas tuli sellainen olo, että voisi vähän kokeilla myös voimakkaampaa silmämeikkiä. Arjessa etenkin usein skippaan kaikki rajaukset ja luomivärit. Mutta niinä päivinä kun vähän panostaa enemmän meikkiin, huomaa olevansa astetta energisempi. Nyt voisin kokeilla luomille vaikka pronssin hohtoa tai tummaa hohtavaa vihreää.

Mutta nyt on painuttava peittoon!

20 Comments

 1. Oi, kun näytät kauniilta! Innostun itsekin joskus laittamaan luomiväriä ja se tuo kyllä vaalealla ihmisellä silmät hyvin esiin. 🙂

  Nuo bootcut-farkut näyttävät sitten jotenkin kivan raikkailta ja mukavalta vaihtelulta pilleihin verrattuna. Omasta kaapista niitä onneksi vielä löytyy.

  • Kiitos 🙂 välillä vähän näin laitetumpaakin lookkia. Se on totta, että pieni sipaisukin luomiväriä riittää tuomaan silmät entistä tehokkaammin esille. Pitää muistaa tuo useammin aamusella kun laittautuu.

   Joo, kaipasin vähän vaihtelua pilleille, vaikken niistä toki vielä luovukkaan.

  • Lainerauta on kivan ysäri…miksiköhän ysäri tuntuukin niin hyvältä nyt.

 2. Nyt heti laineraudan ostoon, on niin upea kampaus ja mulla on suunnilleen samanmittaiset hiukset! Odottelen innolla sokkarin muotijuttuja. Vinkkaa sinne sokokselle, että laittaisivat verkkokauppaan myös ihania uutuuksia, siellä on ne samat vanhat mallit ja harvoin mitään uutta:)

  • Suosittelen lainerautaa, minusta kiharasta tulee tosi kaunis, vähän luonnonkiharamainen jopa.

   Ja laittelen vinkkiä eteenpäin, mutta nettikauppa on varmasti heillä työn alla ja se uudistuu koko ajan, eli pysyhän vain mukana! 🙂

  • Juu, nyt koukutuin laineisiin, pakko varmaan käydä ostamassa rauta 🙂 Ja joo vähän 20-30-lukulaista.

 3. Voimakkaampi meikki sopii sinulle hyvin, vaikka taidan kuitenkin pitää vielä enemmän siitä hillitymmästä versiosta. Tämä taitaakin olla enemmän "parempiin" tilanteisiin. Maarit E.

  • Juu, nykyään pidän ehdottomasti enemmän hillitystä meikistä. Nuorempana taas minä tykkäsin meikata silmät kuvien tyyliin aika voimakkaasti. Nyt on just kiva kun on erityinen tilanne, näyttääkin erityiseltä kun meikkaa vähän enemmän 🙂

 4. Hiukset näyttävät tosi hyviltä ja tyyli raikkaalta! Meikki on hyvä etenkin silmät ovat kauniit tulevat hyvin esille ja näyttävät isoille! Maria

  • Minäkin pidin hiustyylistä tosi paljon. Pidin toki myös meikistäkin, se sopii juhlatilanteisiin tosi hyvin.

 5. Syntinen silmämeikki, heh…you know…hyvältä näyttää, mutta on varmaan kuitenkin parhaimmillaan illanvietossa tai just kuvaustilanteissa, sinulle melko voimakas kuitenkin. Joskus on syytä innostua. Tumma, smoked eyes silmämeikki on seksikäs, mutta vaatii toki tilanteensa, koominen aamutuimiin…:))))
  Kevät innostaa,
  Eräs Lukijasi

  • Juhlameikkihän tuo olikin kun juhlakuvauksia tehtiin. On kiva panostaa erityistilaisuuksiin vähän enemmän kuin päivämeikkiin. Sain tästä vähän innostusta kokeilla seuraaviin juhliin jotain näyttävämpää silmämeikkiä.

 6. Olet ihanan persoonallisella tavalla näyttävä nainen. Kauniita kuvia sinusta nämäkin. Mutta miksi luot aina alistuvan oloisesti katseen alaviistoon, joku maneeri varmaankin. Ilahtuisin, jos joskus poseeraisit ylväänä ja pystyssä päin.
  Mia

  • Heh, mun normaali ryhti on vähän tuollainen hartiat lysyssä ja leuka alaspäin – hassua, koska olen kuitenkin aika voimakastahtoinen ja reipas tyyppi muuten. Mutta kiitos vinkistä, täytyy muistaa ryhdistäytyä!

Write A Comment