(neule ja farkut Acne / kengät Hugo Boss / kaulakoru Syster P*saatu)

Tervepä teille, pidinpä pienen loman myös blogista. Oli nimittäin erittäin ihana, mutta hektinen pääsiäis- ja talviloma. Nyt on taas palattu arkeen ja normaaliin rytmiin. Ensimmäisen työpäivän asu oli jokseenkin mukavuushenkinen, olen tottunut viikonlopulta rentoon röntsätyyliin. Nyt oli vaan sukaistava tukka harjalla ja vähän laitettava ripsaria ja huulipunaa.

Jalassa mukavat Acnen Boy-farkut, jotka edustavat tänä keväänä muotiin tullutta mom-farkkutyyliä (poikamaisesta nimestään huolimatta). Vaihtelua farkkupukeutumiseen, sitä kaivataan, sillä huomaan pukeutuvani oikeastaan joka päivä farkkuihin. Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä näiden ysärihenkisten farkkujen ympärille.

Kaulassa killuu uusi kaulakoru, jonka sain Syster P:ltä. Palaan aiheeseen pian, sillä luvassa on arvonta noiden ihanien korujen merkeissä. Nyt minua ihastuttaa tosi paljon tuollaiset hennot kaulakorut, etenkin kullan sävyssä.

Phuuh, tästä se arki lähtee taas rullaamaan, onneksi paistaa aurinko! Mutta mitä mieltä olette tuollaisista farkuista?

9 Comments

 1. Tykkään, tykkään ja tykkään!!
  Mua ei ihan älyttömästi nappaa bootcut -malli, joten mom ja edelleen boyfriend, sekä tietysti pillit ovat ne jotka silmääni miellyttää.

 2. Kiva asu ja mom -farkut toimivat ainakin sinulla. Hymykuva on muuten täyskymppi!
  Juuri kirjoittelin blogissa siitä, että kaipaan kipeästi uutta kaulakorua, joten täytyykin tutustua merkkiin.

  Miia/Helsinki Chic

 3. Anne

  Mua tuntuu nappaavan kaikki farkkumallit, vaikka tunnekin oloni kodikkaimmaksi edelleen pilleissä, kumma juttu 🙂 Mutta välillä jotain muuta. Sulla on muuten niin ihania farkkuja!

 4. Anne

  Kiva kuulla 🙂 Mulla on just tulossa arvontakin SysterP:n merkeissä, pysyhän siis kuulolla. Suosittelen tosiaan heidän korujaan, niin kauniita ja ovat hyvin kestäneet käyttöä.

 5. Anne

  Kiitos, itsestä tuntuu, että tulikohan vähän sittenkin pätkäistyä liikaa, mut onneksi se kasvaa nopsaan. Momit on ihanaa vaihtelua 🙂